Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ensimmäisen lomapäivän viettoa..

Moikka,

aivan taivaassa olen tämän auringon ja helteen kanssa <3 <3 Ihanaa, kun saa vain nauttia ulkona touhuilusta, istutella kukkia, istua viltillä ja tuntea, kuinka aurinko lämmittää koko kehoa :) Tällaiselle vilukissalle tämänhetkinen sää on yhtä kuin taivas..

Eilen aloitin lauantaisen puolikkaan työpäivän jälkeen kauan odotetun lomani. Viikon verran saan vain nautiskella yhdessäolosta poikani kanssa, laitella kotia rauhassa sekä viettää aikaa niin perheen kuin ystävien kanssa. Viikko on toki aika lyhyt aika tälle kaikelle, mutta yritys on. Päämottona ;


Päätin että näin heti loman aluksi siivoan kodin, imuroin, ajan nurmikon ja hoidan sellaiset pakolliset kotihommat alta pois. Sainkin ne tänään tehtyä ja nyt saa tosiaan vain nautiskella. Laitella kotiin niitä monia juttuja, jotka ovat roikkuneet kiireen ja väsymyksen takia viikkotolkulla.

Pihahommat jäivät vielä reilusti kesken, mutta onhan mulla tässä päiviä jäljellä. Muutama päivä kyllä meinattiin lähteä viettämään Lappeenrannan Angry Birds puistoon ja Holiday Clubin kylpylään.

Sain kuitenkin eilen haettua kukat ja mullat pikku projektiin, jonka tein etupihalle vieraita vastaanottamaan. Ihan vain perus valkoinen parvekelaatikko, permanentti tussi ja kukkaset, pienellä saa hauskaa ja kaunista :) Ajatus oli kyllä alunperin laittaa laatikko roikkumaan köysillä katosta, kuten Kolmen Tähden Koti -blogissa Marika on tehnyt, mutta toisaalta se on aika nätti tuossakin. Mun yx ihan lemppariblogeista muuten, käykäähän tutustumassa :) Monia vinkkejä olen ottanut nimenomaan sieltä, kai meillä vain on samanlainen maku Marikan kanssa!


Lyhtyä tarttee varmaan vielä nostaa hieman ylemmäs, unohdin sen kun hyppäsin taas vaihteeksi takapihan kukkapuskien kimppuun.. heh! Ei osaa tehdä yhtä asiaa loppuun.. Kuka muuten osaa  sanoa minulle, mikä tuo kukka oikein on?? Mä olen sellainen hortonomi, ettei mitään järkeä.. Kassallakin sanoin vain myyjälle, että 4 murattia ja sitten 2 tällaista kaunista violettia kukkaa ;) Hehehheheh! No, mä vasta harjoittelen.

Aamu aloitettiin tänään meille jo perinteisellä sunnuntain brunssilla, nyt vain ensimmäistä kertaa tänä kesänä päästiin nauttimaan se ulos <3 Toivottavasti tätä ihanuutta kestää vielä piiiitkään!! Päivällä istuskeltiin viltillä ja pelailtiin Muuttuva Labyrintti peliä, se on ihan meidän lemppari.


Huomasin just, että tässä kohtaa meidän "nurmikkoa" ei ollut vielä ajettu.. ;) 

Sen verran lämmin oli auringossa istuskella että päätettiin lähteä rantaan. Noh, sinne kun viimein sitten eväinemme ja porukan kasaan saatuamme päästiin, meni aurinko pilveen ja hyvä ettei palellut siellä.. Jäi meillä uimaan menemättä, kukaan kun ei oikein innostunut kylmästä vedestä, kun aurinkokin petti meidät..
Ei oltu kauaa ja kotiin saavuttua huomasimme, että siellähän se helle meitä taas odotti.. outoa.. :) Vielä illan grillaukset ja aah... ihana ensimmäinen lomapäivä vietetty!! Huomenna olisi sitten suunnitelmissa Repoveden kansallispuisto ja lisää aurinkoa. JES!

Nauttikaahan tekin täysin siemauksin, eikä valitella siellä liiasta lämmöstä, kyllä me Suomessa ehditään taas palellakin ihan tarpeeksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3