Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Vinkkejä kaipailisin!

Moikka!

Kuinka muka pääsiäisenä on lupa syödä suklaata vielä entistäkin enemmän?? Nytkin ihan suklaamuna pöhnässä tässä sohvalla, meinaa nukahtaa pystyyn ;) Huoh, minusta on kyllä tullut aivan suklaa addikti tupakanpolton lopettamisen jälkeen.. Siitä tuli muuten eilen täyteen 2kk!! JES!

Ihanat vapaat ollut, vaikkei ihmeitä ollakaan tehty, mutta nautittu vain siitä ettei ole aikatauluja (ainakaan niin paljon..). Tänään ehdin käydä moikkaamassa rakasta ystävää heti aamusella kahvien merkeissä ja onnistuinpa matkalla maidonhakureissulla bongaamaan myös toisen rakkaan ystävän mukaan <3 Joten aamupäivä meni mukavasti rupatellen naisten kesken.

Kesärenkaatkin tuli käytyä vaihtamassa alle, harmi vain, että samalla sain uutisen, että autossapa olisi taas mukavasti remonttia tiedossa.. Aina autojen kanssa on jotain :( No, mutta onneksi ei liian kiireistä, jotta ehtii muutaman pennosen sitä varten pistämään ensin säästöön :)

Pitkään olen jo pähkäillyt, laitanko pystyyn nettikaupan vaiko en. Paljon on syitä molempiin suuntiin, mutta nyt olen kuitenkin päättänyt kokeilla sitäkin! Joten, kaipailisin teiltä vinkkejä, mitä on ehkä puuttunut sivuilta, joissa olette ostoksia tehneet? Mikä on ollut hyvää? Itse loppujen lopuksi aika vähän olen ostellut netin kautta, joten käytännön vinkit ovat kultaakin kalliimpia, jotta saan sivuista nimenomaan asiakkaan kannalta helpot ja kivat :)


Dreamsin uusi ikkunateippaus, jossa mukana jo Design Kellari :) Aikataulusta en vielä osaa sanoa, milloin sivut voidaan avata, mutta hiljalleen alan niitä suunnitella ja tehdä pohjatyötä sitä varten, ensin hoidetaan kuitenkin liikkeen 1v juhlat sekä Design Kellarin avajaiset, RAK messut ja Muodin Yöt. Onhan näitä tapahtumia taas tiedossa lähiviikkojen aikana melkoisesti :)

Kiitos jo etukäteen kaikista vinkeistä :)

4 kommenttia:

 1. Musta on kiva että tuotemerkit on selkeästi esillä ja merkistä klikkaamalla näet kaikki sen merkin tuotteet.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut savuttomuudesta, suklaa on paljon parempi vaihtoehto:) jee, nettikauppaa odottaen, nyt heti ei tuu vinkkejä mieleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen myös suklaan kannalla ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3