Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntain ajatuksia

Raikasta sunnuntaita!

On ihana nauttia sunnuntai aamusta rauhassa kahvia siemaillen ja muistellen mennyttä viikkoa. Tämä on ehdottomasti yksi viikkoni lempikohdista :) Kunnon pitkät yöunet takana ja vapaapäivä edessä. Viikko on ollut töissä niin täynnä kaikkea pientä säätöä ja hieman isompaakin, muutoksia ja uutuuksia, RM päivät ja näyteikkunan teot, että en ole ehtinyt tännekään kirjoitella moneen päivään. Mutta, olen päättänyt, että en koe huonoa omatuntoa siitä, tämähän on harrastus, jonka on tarkoitus tuoda hyvää mieltä, ei ahdistusta. Joten, pahoittelen että tällä hetkellä postauksia ei tule niin usein, lupaan kuitenkin ainakin kerran viikossa kirjoitella jatkossakin :)


Katsellen kuvia, joita otin aurinkoisempana päivänä, voin leikkiä,
että tänäänkin paistaa aurinko ;) 


Suunnitelmissa oli poistaa wanhan tavaran myynti kokonaan, jotta saan lisää tilaa Dreamsin yläkertaan kodin tekstiileille, joiden valikoima on todella ihana tällä hetkellä ja haluan sitä laajentaa entisestään ;) Minulla on yksi upea uusi merkki tulossa, mutta siitä lisää, kunhan varmistuu.
Eilen tyhjentelin wanhoja tavaroita yläkerrasta ja sitten alkoi tapahtua se perinteinen.. En tohdi tätä poistaa, tämä olisi tosi makea näyteikkunassa, tätä voisi vielä hyödyntää, jne jne.. Hih! Loppujen lopuksi, vain muutama tavara sai lähteä, loput ripottelen myymälään sopiviin paikkoihin, yhä myynnissä mutta samalla myös tuomassa sitä ihanaa rouheutta liikkeeseen, josta niiiiin tykkään!

Katselin äsken muuten TV:stä tässä samalla Sarahin taloa LIViltä, oletteko seuranneet? Mä usein katselen sitä tässä sunnuntain aamukahvihetkestä nauttien samalla ja tykkään tosi paljon Sarahin ideoista! Nyt tekivät uuden askarteluhuoneen ja voi mitä ideoita nappasin taas sieltä ;) Sekä omaan pajaan liikkeelle, että pojan huoneeseen.

Minä taidan tästä nousta tekemään kotihommia, tänään olisi vielä tiedossa mummon syntymäpäiväkahvit sekä pojan treenit, eli hyvinkin perinteinen sunnuntain vapaa meillä :) Jospa tuo sade lakkaisi, että voisin heittää lenkin taas treenien aikana.

Rentoa pyhäpäivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3