Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Maalailua ja elämää :)

Heissan!

Täällä on nautittu sunnuntain vapaapäivästä oikein täysin siemauksin :) Rakastamani rauhallinen aamu, hitaasti kahvia nauttien ja kotia laitellen. Ruoanlaittoa, pojan treenejä ja lenkkeilyä, saunomista ja yhdessäoloa, mitä muuta sitä voi toivoa??

Miten voikin olla niin vaikeaa aina se lenkille lähtö? Kun kuitenkin ulkona luonnon keskellä kävellessä ei voi muuta kuin nauttia ja ihmetellä, miksi en tee tätä useammin ;) Aivan ihanasti pää nollautui tutkiessa taas pojan treenien aikana uusia kujia Kuusankoskella, katsellessa vanhoja taloja ja ihmetellessä niiden yksityiskohtia. Ah, mä nautin!!!

Minun on pitänyt jo monesti laitella lisää kuvia siitä, kun kokeilin niitä uusia Country French maaleja, mutta aina se on vain jäänyt. Joten tehdäänpäs se nyt :) Päätyönä siis maalasin sen lipaston jostain 80-luvulta, hyväkuntoinen mutta ei todellakaan minun tyylinen. Hieman vaalenpunaista ja vaaleanharmaata maalia, vetimien vaihto, ja voilá!Maalia jäi kuitenkin vielä pikkuisen yli, joten innostuin vähän maalailemaan lisää ja tekemään Dreamsiin pikku juttuja myyntiinkin :) Onneksi kaikenlaisia pohjia löytyi valmiina kaapista.

Naulakkoa..


Liitutauluja...


Kaikkea mahdollista ja yhtäaikaa, tietenkin ;) 


Koreja...


Pitkästä aikaa olen taas saanut innostusta tuunauksiin, samalla kun on liikkeellä tehty monia muitakin muutoksia, niin paja siirtyi nyt ihan kellariin, joten toivotaan, että vielä tulee sinnekin mentyä tuunailemaan. Siellä se minun iso senkkikin vielä odottaa putsausta ja uutta maalia, jotta saisin sen vielä joskus kotiin...

Eilen jopa kokeilin ensimmäistä kertaa tapetointia, mutta siitä sitten toisen kerran.


Rasioita ja kylttejä...


Country French sävyt Valamo ja Helmi. <3 Näistä tulikin aika paljon kuvia, mutta nehän puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa :) Kaikki nämä uniikit kappaleet siis myynnissä Dreamsissä! Sekä tietty upeat ekologiset Country French sisustusmaalit !Dreamsissä koetaan tällä hetkellä suuria muutoksen aikoja ja joka päivä uudistan myös nykyistä liiketilaa niin paljon kuin vain ehdin. Design Kellari valmistuu hurjaa vauhtia ja on ollut kyllä ihana saada tehdä töitä itselle rakkaan ihmisen kanssa <3 Kirjottelen muutoksista kuvien kera vaikka seuraavalla kerralla lisää, nyt alkaa olla jo niin pitkä posti, ettei kukaan jaksa loppuun asti pian lukeakaan ;)

Huomasin vasta että muutama uusi lukijakin tullut listoille, tervetuloa seuraavaan minun maailmaani :) Ja laitelkaahan taas välillä jotain merkkejä, että olette siellä ;) Kommentit ovat kuitenkin bloggaamisen innostuksen lähde ja suola <3 Ihanaa kevään alkua teille kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3