Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kuulumisia Dreamsistä!

Heipsis taasen!

Minun piti jo eilen illalla kirjotella, mutta en vain yksinkertaisesti jaksanut. On se jännä, kun on tietty rytmi, ja jos joutuu heräilemään aikaisemmin, vie se heti veronsa myös energiamäärässä. Pojalla on koulussa ollut nyt uimakoulua, joten joka aamu on mennyt jo 8 kouluun, ja minähän en silti meinaa iltaisin osata mennä kuitenkaan ajoissa nukkumaan ;) No, enää tämä viikko ja sitten pääsemme takaisin normaaliin rytmiin!

Dreamsissä on ollut kiirettä, hommia riittää ja koko ajan saapuu myös ihania kevään ja kesän uutuuksia sisään, aah kaikkea ihanaa!! Eilen saapui viimein odotettu Home Design kuorma, jossa todella kauniita tähtiverhoja, monenlaisia tyynyliinoja, tähtipyyhkeitä keittiöön sekä päiväpeittoja. Sieltä tulee kotiin ainakin verhot sekä pyyhkeet!! Niitä olen jo odotellut <3
Yläkerran kodin tekstiili osasto on tällä viikolla myös muutoksen alla. Olen selvästikin hullaantunut tosissani erilaisiin sisustustyynyihin, koska tuntuu, että valikoima alkaa jo olemaan melkoinen ja koko ajan tulee lisää! Hih :) Eli tällä viikolla myydään yläkerran takaosasta kaikki wanha tavara pois -60%, jotta saadaan lisää tilaa tekstiileille ja uusille myymäläkalusteille. Jos siellä olet jotain ihaillut, niin nyt on se aika, ne lähtee sieltä lauantaihin mennessä!

Myös katutasoon on saatu uusia myymäläkalusteita ja sen myötä kova pyöritys liikkeellä, samalla kun laitetaan kesää esille jo vauhdilla :) Meriteema on kova juttu tänä tulevana kesänä ja nyt sitä löytyy myös Dreamsistä, sisustusverkoista lähtien! On kaloja, simpukoita, laivoja, rysiä, majakoita, jne.Ja pieni vinkki Riviera Maisonin ystäville ;)
Tehdään tilaa kevään uutuuksille, joten huomisesta alkaen,
to-la 10.-12.4 Dreamsissä on RIVIERA MAISON WEEKEND SPECIAL, jolloin KAIKKI  RM TUOTTEET -20%!!!! Nyt kannattaa tulla hakemaan se oma unelma kotiin :) Koskee siis vain varastossa olevia tuotteita, ei tilattavia.Nyt puhaltelee siis muutoksen tuulet, kun samalla Design Kellari valmistelee avajaisiaan alakerrassa :) Niin paljon on kaikkea ihanaa tiedossa, ettei meinaa meikäläinenkään malttaa odottaa!! Nyt siis kannattaa tulla moikkaamaan meitä liikkeelle, ja tekemään samalla niistä omista sisustus unelmista totta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3