Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Messuhuumaa ja kesäfiilistä :)

Heissan!

Aikamoinen viikko takana, on ollut kova kiire Kouvolan Muodin Yön sekä Rakennus- ja Sisustusmessujen kanssa. Suunnittelu, pakkaaminen, järjestely, roudaaminen ja sitten itse tapahtumat. Rankkaa se on, mutta samalla kuitenkin todella antoisaa. Oli ihana tavata paljon uusia ihmisiä, tutustua paremmin yrittäjä kollegoihin messuilla ja monta hyvää juttua tulossakin tulevaisuudessa näistä tapaamisista :) Toivottavasti saimme myös paljon näkyvyyttä ja uusia tulevia asiakkaita!
Perjantaina Kouvolassa järjestettiin perinteinen Muodin Yö, joka on todellakin kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Ihana, kun ihmiset lähtevät todella liikkeelle, kun jotain järjestetään. Itse pidin Dreamsin auki klo23 asti perjantai-iltana sekä esittelin ihania Country French maaleja. Porukkaa pörräsi paljon ja tapahtuma oli todella onnistunut! Kiitos kaikille mukana olleille :)

Messuosaston kävin rakentamassa jo keskiviikko iltana, jotta sain torstaina lähteä ajoissa töistä ja viettää hieman extra-aikaa pojan kanssa, kun tämä viikko muuten on mennyt täysin töiden merkeissä. Kiitos siitä taas kerran äidilleni, joka tuli tuuraamaan liikkeelle <3
Poika oli todella onnellinen, kun äiti pääsi kerrankin vastaan iltapäiväkerhoon ja siitä jatkettiin yhdessä lenkkariostoksille sekä mäkkäriin syömään. Illalla sitten vielä saunottiin yhdessä :) Pieniä arjen asioita, mutta joskus niin tärkeitä, kun aikaa yhdessä ei aina hirveästi ole.Perjantaina aloittelin aamupäivän liikkeellä, valmistellen illan ohjelmia ja tarjouksia. Äidin saapuessa töihin siirryin serkkuni seuraksi messuille muutamaksi tunniksi, siellä myös tapahtui siis Design Kellarin ennakkoesiintyminen ja samalla mainostettiin ensi viikon avajaisia.
Illaksi taas takaisin liikkeelle.
La-Su meni täysin messuilla. Joten, kuten huomaatte, melkoinen viikko tässä takana ja tänään, kun messut saimme viimein hoidettua loppuun ja kamat roudattua takaisin liikkeelle, olikin oikein ihana hetki istahtaa ja nauttia kevään ensimmäisistä grilliherkuista :) Nams!


Nyt kunnon yöunet ja huomena vapaa. Kerätään energiaa taas uuteen viikkoon :)

2 kommenttia:

 1. Serkkuas ei ainakaan aktiivisuudesta pääse kehumaan messuilla. Kännykkä kiinnosti enemmän kuin messuvieraat.
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa, että yksityisyrittäjä on töissä koko ajan ja nykyään puhelimella hoidetaan myös sähköpostit :) Harmi, että satuit juuri sellaiseen aikaan kulkemaan ohi, kun oli muita töitä.

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3