Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Today is a good day !

Heissan!

Ai että voi ihminen nauttia tuosta kauniista auringonpaisteesta :) :) Kesä tulee, jeeeee!! Minä olen täysin kesäihminen ja täytyy sanoa, että aina näin keväisin tuntuu, kuin jotenkin heräisin eloon pitkien talviunien jälkeen. Varmaan monesta muustakin tuntuu samalta.

Tänään vielä nautiskellaan vapaapäivästä, vaikkakin olen tässä jo pari tuntia tutkinut ja suunnitellut verkkokaupan perustamiseen liittyviä juttuja, monia asioita tulee ottaa huomioon ja haluan löytää sen oikein konseptin, joka antaa asiakkaille sekä minulle ne palvelut, jotka haluan. Onneksi minulla on apua itse verkkokaupan toteuttamiseen, kunhan nyt asiassa päästään alkuun :) Tarkoitushan oli alkaa asiaa miettimään ja suunnittelemaan vasta toukokuun puolella, kun on nämä monet tulevat tapahtumat hoidettu pois alta, mutta enhän minä malta... Kaikki tänne nyt ja heti -asenne on vieläkin vahvoilla..


Mutta, se siitä. Kotiakin olen hieman tässä pääsiäisenä laitellut ja tavoilleni uskollisena, tehnyt taas jos joitakin uusia suunnitelmia. Se, milloin ne toteutuu, onkin toissijainen juttu :) Kiirastorstaina kotiutin Dreamsistä pitkäaikaisen unelmani, Riviera Maisonin Bread Box, aaahhh!! Niin ihana <3 Joka kerta kun olen liikkeelle saanut leipäkoria, se on myyty samantien loppuun, ellei jo varausten myötä, niin ekoina päivinä. Tällä kertaa päätin napata itselleni viimein oman, ennen kuin pääsevät loppumaan :)
Samalla tuli sitten muokkailtua keittiön järjestelyjä, koska onhan tuo saatava paraatipaikalle! Jo hieman aiemmin laskin mikron alas hyllyltä pöytätasolle, jotta ekaluokkalainen saa helpommin lämmitettyä ruoan itselleen. Samalla nostin kaikki "sekalaiset" tavarat ylähyllylle, joka hieman siisti kyllä keittiön ilmettä.
Kyllä sitä vain pienillä muutoksilla saa aikaan ison eron.
Pirteää keltaista kukkasilla :) 


Nyt täytyy alkaa laittelemaan ruokaa valmiiksi, olen kutsunut pääsiäisaterialle siskoni sekä serkkuni, saas nähdä mitä sitä saan aikaiseksi ;) Possunpaistia meinasin laittaa muhimaan, lammasta en uskalla kokeilla. Jospa sitä osaisi loppupäivän rentoutua ja miettiä verkkokauppaa ja töitä vasta huomena, saapi nähdä ;)

Ihanan rentoa ja aurinkoista 2. pääsiäispäivää teille kaikille <3


2 kommenttia:

  1. Mulla samanmoinen ja sen vieressä ihana rm:n rottinkinen sipuli "purkki"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sipulikori on myös kaunis, ei vain mahtuisi minun keittiöön :) Mutta tästä olen ylionnellinen!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3