Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia 2013

Heissan!

Vihdoin ja viimein pääsen laittelemaan teille muutaman kuvan meidän joulutunnelmista, kameran piuha otti ja katosi mystisesti joulun aikana, enkä näin ollen saanut kuvia koneelle :( Tänään sain lainaksi johdon, joka onneksi sopi minun kameraan ja sain ladattua kuvat muokattavaksi, jee!!

Laitoin pyykkikoneen sekä tiskikoneen jylläämään ja ajattelin alkaa koneella hommiin samalla kun nautin päiväkahvia.. Kahvi loppu?? EII... Onneksi muistin kaapin perukoilla olevan pussillinen pikakahvia, joten ei tarvinnut jäädä kokonaan ilman kahvetta :) Pukki toi minulle uuden kahvinkeittimen, siskoni on sen verran kauan ärsyyntynyt meillä kahvia keittäessään, kun vanha pannu valutti vedet pöydälle ja kahvikin maistui aina palaneelta.. Nyt ei enää tarvitse, vaan saavat vieraat taas meilläkin hyvää kahvia!! Kyllä se pukki taas tiesi ;)




Joulu sujui ihanan rauhallisesti meidän perheessä, aatonaattona vieteltiin kinkunvalvojaisia erittäin väsyneenä pitkän joulusesongin jälkeen. Mutta kyllä se ensimmäinen kinkkuleipä maistui taas hyvältä, nams!! Samalla skoolattiin punaviinillä siskon syntymäpäivän kunniaksi, mutta väsymys vei voiton ja ajoissa kaaduttiin sänkyyn. 

Aattoaamuna poika heräsi suuri hymy kasvoillaan, joulu oli viimein täällä!! Siitä alkoi tuntien laskeminen, meille kun pukki saapui vasta illalla. Sisko keitteli riisipuurot aamupalaksi ja veljenikin saapui puurolle. Joulurauhan julistuksen jälkeen lähdimme kiertämään hautausmaille viemään kynttilät rakkaille, jotka eivät enää kanssamme joulua vietä <3 

Isäni saapui päivällä kihlattunsa kera joulusaunaan ja kävipä meillä yllätysvieraitakin vielä iltapäivällä :) Jouluruokailulle seuraamme liittyi vielä äitini ja isomummi, isolla porukalla siis vieteltiin yhteistä iltaa ja nautittiin ihanasta jouluruokailusta. Ja kyllä sitä kaikkea mahdollista taas olikin tarjolla! Nyt on taas syöty niin paljon, että muistaa, miksi niin moni päättää alkaa liikkumaan vuoden vaihteessa ;) 

We wish you a Merry Christmas <3 


Pöytää koristi Riviera Maisonin St. Petersburg Ornaments,
sekä tähden mallinen RM lautanen


Hyvä punaviini kruunaa jouluaterian

RM Jingle Bells Star kipot sopi mainiosti pienien lisukkeiden tarjoiluun :) 



Voi sitä riemua, kun joulupukki viimein saapui :) Säkit pullollaan lahjoja, jokainen sai taas monta ihanaa pakettia, loppuilta menikin niitä tutkiessa. Poika sai taas legoja, jotka vaari halusi kasata jo aattoiltana, niinhän siinä kävi että vaari väsäili legoja pojan pelaillessa futista Wii:llä... Heh, ensi vuonna täytyy hankkia vaarille omat legot ;) 




Mutta nyt se joulu on juhlittu ja levätty, Dreamsissä alkoi jo ALE eilen ja kovasti on hommaa riittänyt. Inventaario tässä pitäisi vielä tehdä ennen vuoden vaihdetta ja sitten jos hetken aikaa saisi pitää 2 vapaata viikossa. Upeasti meni joulusesonki, paljon uusia asiakkaita löysi tiensä Dreamsiin, joka on todella hienoa! 
Ideoita on jo kehitelty alkavalle vuodelle, kaikkea ihanaa tiedossa!! 



Nyt meillä alkaa Uuno ja leffailta <3 



4 kommenttia:

  1. Viimein eksyin tänne blogiin ja lukijaksi jään ehdottomasti : ) Ihania nuo kaikki RM kipot ja kupit <3 Kävinkin Dreamsissa ennen joulua ja kaikkea kivaa tarttui mukaan... Pitääkin tulla tsekkailemaan alet mahd.pian.

    Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Merita! Tervetuloa lukijaksi :) Kotiin on hiljalleen eksynyt aika lailla RM tuotteita ja muutakin ihanaa liikkeeltä ja täällähän niitä on hyvä esitellä! ALE on kovassa vauhdissa, joten kannattaa tulla heti tiistaina ennen kuin parhaat viedään päältä ;)

      Poista
  2. Ihanat joulut olette työkin viettäneet <3 Nyt vielä vaihdetaan juhlallisesti ja onnistuneesti vuosi ja sitten myö nähdäänkin "vähän" useammin ;) Hyviä vapaita, nähdään tiistaina!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, joulu oli ihanaa aikaa perheen parissa :) Kotona ei vielä jouluähkyä ole tullut, liikkeellä tekisi mieli jo saada kaikki muutettua, kuusi lähti heti ekana arkipäivänä! Yep, tiistaina nähdään!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3