Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 19. joulukuuta 2013

Oi kuusipuu..

Heissan!

Tällä viikolla olen ehtinyt laittaa kotiin joulun valmiiksi, ikävä kyllä sillä varjolla, että poika on ollut kuumeessa koko viikon. Pienen pientä säätämistä vaatinut näin yrittäjällä, välillä töissä ja välillä pojan kanssa, mutta onneksi minulla on ihanat tonttuapulaiset liikkeellä, jotka ovat mahdollistaneet sen, että olen saanut hoivata kipeää lasta pääasiassa itse <3 Kyllä sitä saa olla kiitollinen, että on löytänyt luotettavat ja reippaat apulaiset!

Lumi on lähtenyt oikeastaan kokonaan ja se on hieman lannistanut joulufiilistä, mutta päätimme muuttaa perinteet ja hakea joulukuusi kotiin jo ajoissa tuomaan tunnelmaa <3 Meillä kuusi on aina koristeltu vasta aattoaamuna, mutta nyt teimme poikkeuksen ja kuusi kaunistaakin jo kotia ja tuo ihanaa joulun tuoksua!!!
SIAn kauniit jääpuikot


Lyhtytalon ihanan pörröiset tähdet kimaltelevat kauniisti.

RM Merry Christmas <3 <3 

Oi kuusipuu, oi kuusipuu.. 

Lyhtytalon hauskat teleskooppitontut muuttavat kokoaan.
Meillä ne vartioivat joulukuusta <3 RM Christmas Songs Ornaments sisältää joululaulujen sanoja!
Nämä veivät sydämeni heti kun niitä saapui liikkeelle <3 

Enkeli toivottelee hyvää joulua! 


Jouluradio on soinut ahkerasti, tuonut energiaa siivouksiin ja touhuiluihin, sain viimein keittiön kaapitkin pestyä ja eilen kuurasin koko pesuhuoneen ja saunan, jotta jouluna pääsee perhe sitten puhtaisiin löylyihin! Vietämme joulun kotona, isovanhemmat ja sisarukseni saapuvat meille joulun viettoon :) :) En malta odottaa! Eikä malta enää poikakaan, jo koko viikko on yöunia saatu odotella, kun jännittää niin kovin. Onko hän ollut kiltti vai tuhma, mitähän tontut ovat kuiskineet pukille ja saako hän yhtään lahjaa.. Voi pientä <3 


Tänään käväisin pikaiseen Dreamsissä ja mukaan tarttui nämä kauniit Riviera Maisonin St.Petersburg koristepallot, kuusi kun on jo koristeltu, niin laitoin ne asetelmaksi keittiön pöydälle, kimaltelee siinä kynttelikön valon alla ihanasti! 
Huomena palaan töihin ja poika menee isälleen viikonlopuksi, pääsen hoitamaan itsekin viimeiset tontun hommat valmiiksi ja innolla jo odotan muutenkin töihin pääsyä, kun täällä kotona on jo saatu kaikki valmiiksi. 

Joko teillä alkaa jouluvalmistelut olla hyvällä mallilla?  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3