Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

By Pia´s Design

Moikka!

Tänään onkin vietelty ihanaa vapaapäivää ilman huolen häivää :) Nukuttiin pitkään ja aloitettiin aamu lautapeleillä kahvin lomassa. Hieman kodin laittelua ja siivoilua, sitten pojan futistreeneihin Kuusankoskelle. Ajattelin hyödyntää pitkän treeniajan ja lähdin pitkästä aikaa lenkille sillä aikaa, tutkimaan lähimaastoa. Yritin löytää kauniita kuvanottopaikkoja, mutta pahoittelen.. Harmaata, märkää, harmaata.. Tulisi jo edes aurinko, jos lunta ei ole luvassa :)

Unohdin kokonaan laittaa yhden kuvan tuohon joulun postaukseen, nimittäin kuvissa vilahteli tietenkin By Pia´s Designin upea iso 100% pellavainen pöytäliina, joka kotiutui joulupöytää varten Dreamsistä :) Minä niin tykkään tuosta pellavan pehmeydestä ja elävyydestä, se saakin olla hieman kurttuinen, silti näyttää upealta! Joten kurkatkaahan lisäkuvat edellisestä postauksesta.
Tänään kuitenkin vaihdoin jo liinan, kyllähän tuo hieman tahroja sai osakseen joulun aikana, mutta onneksi minulla on hyvät aineet :) Tuli taas todettua samalla, että haluan kyllä että pöydän tumma pinta näkyy, se sopii niin hyvin tähän muuten vaaleaan kotiin, että kaitaliina on oikein riittävä ratkaisu. Vaikka pöydästä en muuten tykkää.Riviera Maisonin kaunis Snow Globe toi edes pienen lumimyräkän meidän jouluun, harmi vaan, että kamera ei oikein tykännyt tallentaa sitä hyvin.. Näitä palloja muuten löytyy vielä Dreamsistä, -40% alessa tällä hetkellä ;) Pikku mainos tähän väliin. Kaitaliina on Home Designin ja siinä on kaunis teksti, THERE IS NO PLACE LIKE HOME. Samalla tekstillä löytyy myös tyynyliinoja, myös meidän sohvalta ;)

Tuon mielettömän ihanan joulukortin sain Miralta, joka tekee niitä myös minulle liikkeelle myyntiin :) Hänen taideteoksensa on niin kauniita, ettei oikein sanat riitä kertomaan!! Joten, jos tahdot ilahduttaa ystävää todella erikoisella, uniikilla kortilla, joka ei varmasti jää ilman huomiota, kipaise Dreamsiin ;)

Blogin facebook sivuilla alkoi tänään muuten arvonta, käykäähän kurkkaamassa :)
https://www.facebook.com/sisustanjaunelmoin

Onkos teillä hurjia suunnitelmia vuoden vaihtumiselle?? Meillä vielä suunnitelmat auki, mutta eiköhän sitä jotain mukavaa keksitä juhlan kunniaksi ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana pöytäliina! ♥ Ei oo mitään suunnitelmia uudeks vuodeks, varmaan kotona vaan ollaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3