Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pikkuisen punaista

Täällä ollaan tänään vietelty ihanaa pyjamapäivää, hoideltu kotihommia ja laitettu pojan pyynnöstä lisää punaista kotiin :) Tänä vuonna meidän joulu on kulta-hopeahohtoista, mutta poika oli oikeassa, joulu kaipaa myös punaista. Minulla on aivan ihanat vanhat jouluverhot, jotka harmikseni eivät tänä vuonna sovi ollenkaan muuhun sisustukseen, joten joudun jättämään ne laatikkoon :( Mutta, paljon muuta ihanaa kyllä on saatu esille! Toin eilen Dreamsistä ihania punaisia tonttusia sekä Puttipajan todella kauniit syvänpunaiset kynttilät. Äsken ehdin otella hieman uusia kuvia niistä.

Olohuoneen vitriinin päällä istuskelee jo todella vanha tonttu, jonka olen joskus aikoinaan itse väkertänyt. En tiedä miksi, mutta minusta se on tosi söpö :)

Eteisen RM peili sai tervetuloa kyltin vaihteeksi kaveriksi, ulko-oveen laitoin ihanan harmaan kimallekranssin, josta en nyt saanut hyvää kuvaa näin pimeällä. Täytyy yrittää huomena aamulla muistaa kuvata ennen töihin lähtöä. Peilin reunoihin ripustin äitini vuosia sitten tekemät joulunauhat, saatiin näin pieni ripaus punaista heti eteiseen vastaanottamaan kotiintulijoita :) Jotenkin tuntuu, että jotain vielä puuttuu. Monia valoja lukuunottamatta, kotona vielä aika vähän jotenkin joulua. Töissä onneksi on saanut nauttia täysillä joulusta jo useamman viikon. Ehkä se kuusi kruunaa sitten kaiken. Toivottavasti.Nyt taidan jatkaa siivoiluja, kohta pitää hakea poju koulun discosta :) Minä niin odotan, että olisi jo joulu. Ei onneksi tarvitse enää kauaa odottaa!! :) Palaamisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3