Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 14. joulukuuta 2013

Lahjaostoksilla ja kotioven koristelua

"I´m dreaming of a white christmas..." Pekka Pouta se meni uhkailemaan, että voi hyvinkin tulla musta joulu!! Ei.. Joulu tarvitsee lumen valkoista hohtoa ja kinosten pehmeyttä, pakkasessa kimaltavia pihapuun oksia.. Nyt kaikki lähettämään viestejä universumille, että saadaan valkoinen joulu <3

Tänään oli kaunis pakkaspäivä, vaikka lumesta ei enää ole jäljellä melkein mitään. Pikkupakkanen ja auringonpaiste sai väen lähtemään jouluostoksille ja takasi kiireisen työpäivän. Aamulla muistin viimein kuvata ulko-oveen laittamani kranssin valoisan aikaan, piti oikein puhelimeen laittaa muistutus ;)
Dreamsiin sain monia erilaisia aivan ihania kransseja, hopeanharmaita ja valkoisia kimalteella, ja olihan se kotioveenkin yksi tuotava ;) Hopeanharmaa iso kranssi, johon lisäsin Lyhtytalon kaunista tähtinauhaa. Mitäs tykkäätte? Minusta se on jotenkin yksinkertaisen kaunis <3
Eilen saapui liikkeelle vielä viimeinen Riviera Maisonin kuorma ennen joulua ja nämä yläpuolella olevan kuvan koristeet saivat minut haukkomaan henkeäni!! Kuvassa ei tule oikein oikeuksiinsa, mutta aivan mielettömän kauniit, puiset puhtaanvalkoiset koristeet, joissa joululaulujen sanoituksia painettuna <3 <3 Tämä on ainakin meidän joulun ehdoton MUST HAVE tuote liikkeeltä!! 

Töiden jälkeen pyörähdettiin äitini ja siskoni kanssa myös vähän jouluostoksilla, BR leluissa pääasiassa :) Olipas mukava pitkästä aikaa käydä yhdessä syömässä ja shoppailemassa. Minulla alkaa olemaan jo suurin osa lahjoista hankittu, jotain vielä omista valikoimista varmasti pujahtaa pukin säkkiin perhettä ilostuttamaan <3  Joko teillä on lahjat hankittuna? (Dreamsistä niitä saa, jos vielä ostamatta ;) Heh.. )

Iltaa vielä jäljellä, joten taidan rentoutua jonkun mukavan leffan parissa tai sisustuslehtiä lueskellen, ihanaa lauantai-iltaa teille kaikille!!! 

2 kommenttia:

  1. Toivotaan ihanaa valkoista ja tunnelmallista joulua.. <3 Ihanat noi RM:n joulukoristeet!! :) Terkuin sydämellä tehtyä, katja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tänään alkoi satamaan lunta <3 Mä en usko Poutaan tällä kertaa, vaan päätän saada valkean joulun ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3