Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 26. maaliskuuta 2015

9 -vuotiaan futarin synttärit!

Moikka!

Niinhän minä lupasin maanantaina tulla tänne kirjoittelemaan ja laittamaan kuvia juhlista. Kuinkas kävikään, nyt on jo torstai aamu ;) Haittaneeko tuo?? Mietin monesti, että mikä siinä on, ettei meinaa ehtiä tänne kirjoitella, mutta johtunee varmaan siitä, kun teen niin hurjasti töitä koneella, niin iltaisin on jo pakko sulkea kone ja sulkea samalla ajatukset. Niin se vain tällä hetkellä menee.




Viime viikonloppuna meillä tosiaan juhlittiin rakkaan poikani 9-vuotias syntymäpäiviä. Lauantaina meillä talo täyttyi kavereista, joiden kanssa kisailtiin tietovisan parissa ja laulettiin Singstaria :) Kyllä oli melkoinen meteli, mutta pojilla oli hauskaa! Kavereille tarjottavana oli ihan pelkistetysti sipsiä, karkkia, pikkupizzoja sekä jokainen sai rakentaa itselleen jäätelöannoksen. Annoksista jäi kuvat ottamatta, siinä ei enää ehtinyt paljon kameraa kaivella, kun pojat pääsivät vauhtiin ;)







Sunnuntaina aamulla sisko tuli viimeistelemään voileipäkakun ennen töihin menoaan, minulle jäi täytekakun teko. Poika toivoi jälleen kerran, tottakai, jalkapallokakkua ja sehän se oli tehtävä. No, mikäli olet roikkunut täällä mukanani jo pidempään, tiedät, etten ole mikään haka keittiössä. Siskoni on meillä aina hoitanut tämän puolen <3 Kiitos siitä hänelle. Mutta nyt, siellä minä jännityksellä touhusin marsipaanin ja kermavaahdon kanssa, hieno siitä tuli! Ei täydellinen, mutta ainakin omatekemä. Niin hullua kuin se onkin, mutta oikeasti, en ole koskaan pursottanut kermavaahtoa, se olikin ihan helppoa ;) Nolona myöntää hän..







Naureskeltiin hieman, kuinka hyvin Arabian Myrna astiasto sopi jalkapallopöytäliinan kanssa, hahaha! Aikuisille minulla ei vain ole muuta sarjaa, ja siis rakastan tuota Myrnaa kyllä. Pojan kummitäti leipoi meille mokkapaloja sekä maailman parasta mansikka-maitosuklaa-juustokakkua, vei taas kielen mennessään!! On mulla aivan ihana lähipiiri, apua löytyy, kun sitä tarvitaan <3

Tällä viikolla painetaankin hommia taas läpi viikonlopun, Kouvolassa kun järjestetään Rakennus ja Sisustusmessut  LA-SU, Sisustusliike Dreams sekä Design Kellari tottakai taas mukana. Tapahtumat on aina kivoja, mutta sitä roudausta en odota ollenkaan ;) Paljon kaikkea kivaa tiedossa messuilla, joten kaikki sinne viikonloppuna! Itse odotan mm. huutokauppaa, joka järjestetään sunnuntaina. Sekä pihanlaittoon ideoita, kuulema siellä tuunataan mm. vanhat pihalaatat uuteen uskoon :)

Palaillaan sitten messujen jälkeen kuvilla sieltä :) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Onnea ysiveelle ja voi mitä herkkuja teillä onkaan ollut! :) Hyvää messuviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! Hieman taas pitkään kestää tämä vastaaminen, ei ole tullut täällä taas käytyä. Messut oli kyllä kivat ja porukkaa riitti :) Ihanaa pääsiäistä!

      Poista
  2. Katselinkin lehdestä että olette paikalla, harmittaa kun itse en taida ehtiä messuille, niin paljon on taas viikonlopuksi muuta ohjelmaa... Mutta onnistuneita messuja teille! :)

    Kivat synttärit olleet, onnitteluja täältäkin 9-vuotiaalle, meillä vastaavat on edessä sitten syksyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai on meidät bongattu, hienoa! Ihan juu mukavat messut ja ihan kivasti oli porukkaa. Hommaa oli melkoisesti, mutta onpahan vaihtelua arkeen ;) Toivottvasti nähdään taas pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3