Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 26. joulukuuta 2014

Pikku askartelua..

Moikka!

Tässä viimein kuvia pienestä jouluaskartelustani, josta jo muutaman kerran mainitsin. Joulun alusaika oli niin kiireistä, että sain tämän hyvinkin helpon homman valmiiksi vasta aatonaattona ;) No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Sain idean Lilla Tirlittan blogista , viime vuoden joulukalenterista. Minusta idea oli juurikin niin helppo, että minäkin saisin sen aikaiseksi ja sitähän se oli :) Aloittaminen vain vei aikaa meikäläiseltä..Tarvitset siis piparkakkumuotteja, kaksipuolista teippiä ja villalankaa. Ja sakset. Ei mitään muuta. Laita kaksipuolinen teippi piparkakkumuotin ulkopintaan, jotta lanka pysyy helpommin paikoillaan. Sitten vain mieluisen sävyistä lankaa kierittämään muotin ympäri. Näin helppoa ja lopputulos on todella kaunis!

Voisi laittaa myös kuuseen yksitellen koristeeksi, mutta minulla kun tosiaan tämän toteuttaminen meni niin myöhään, että kuusi oli jo koristeltu, tein siitä nauhan keittiön ikkunaan. Ensi vuonna laitan kuuseen, siellä kauniimpi. Luulisin.


Meidän perheen joulu meni oikein ihanasti, laittelen siitä kuvia ja ajatuksia vaikka huomenna. Nyt täytyy alkaa jo rauhoittumaan, että osaa ajoissa mennä untenmaille, se kun on työpäivä taas huomena ja arki koittaa. Ja ALE alkaa ;) Tänään jo hieman töitä tein, kun hinnoittelin ALE tuotteet nettikauppaan, osa onkin jo tänään loppunut samantien, joten kannattaa kiiruhtaa, mikäli jotain kaipailee <3


2 kommenttia:

  1. Kiva idea ja voisi onnisua minultakin, hih... Meiltäkin löytyy sellaisia piparkakkumuotteja, joilla en koskaan tee pipareita. Pitäisiköhän olla kaukaa viisas ja tehdä jo ensi vuodeksi valmiiksi koristelaatikkoon!? Työniloa sinulle, Jessica ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisas tekisikin jotain valmiiksi, mutta siitähän ainakaan minä en ole tunnettu ;) Helppoa kuin mikä, mutta huomasin, että liian hidasta homma mun makuun, kun olen tällainen säheltäjä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3