Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Bloggareiden ilta Dreamsissä

Heissan!

Kiire on vain asenne. Jep. Tätä koitan itselleni jankuttaa nykyään joka päivä, mutta ei tunnu auttavan ;) Ihana vaikkakin kiireinen viikonloppu takana!
Perjantaina normaalin aukioloajan jälkeen kokoontui Dreamsiin ihana sekalainen porukka naisia, paikallisia bloggaajia, joiden kanssa olemme päättäneet alkaa tapaamaan aina silloin tällöin vaihtamaan ajatuksia. Ihana porukka!! Puhetta riittäisi useammallekin päivälle tutustuessa toisiimme, joten uutta meetinkiä odotellaan jo!

Tällä kertaa tosiaan kutsuin porukan Dreamsiin. Pientä tarjoilua, jutustelua, valokuvaamista ja tottakai, jouluostoksia ;) Design Kellarin Johanin kanssa roudattiin meille pöytä keskelle myymälää, jotta saimme istuskella ja höpötellä rauhassa.

Innolla odotan jo, missä seuraavan kerran tapaamme! Tämän ja töiden lisäksi viikonloppuna oli pojan serkun nimiäiset sekä jalkapallojoukkueen pikkujoulut. Touhua siis riittänyt.

Mutta nyt, nukkumaan, huomena vietän ainokaisen vapaani ennen joulua Prismassa paketoimassa pojan joukkueen tueksi, Mukavaa varmasti sekin!


5 kommenttia:

 1. Kiitos Jessica vielä kerran ihanan illan järjestämisestä! Ihan huippuporukka meitä kyllä on ♥ Sie oot kyllä ihan mahoton...ainut vapaa ja meet paketointipalveluun töihin. No, oot jouluihminen ja lisäksi aina valmis auttamaan toisia ♥ Jaksuja ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosiaan :) Ihan huippupuitteet meidän treffeillä <3

  Mua jo melkein itkettää, että kohta tää joulutohina loppuu ja se joulu meni jo! Nyyh! En kestä, mihin tää aika katoaa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt vielä ala miettimään, että kohta se on ohi ;) Nyt nautitaan hetkestä :) Ja kiitos itsellesi! Oli mukava tutustua :)

   Poista
 3. Kiitos vielä, oli tosi kivaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3