Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulu on taas, joulu on taas!

Moikka!

Oli aivan ihana herätä tänä aamuna, kun kaunis, valkoinen lumipeite oli vallannut maiseman ja näkymä oli aivan henkeäsalpaava. Kiireessä tietenkään en ehtinyt kuvailemaan, mutta kyllä nousi niin ihanan joulun tunne heti pintaan :)


RM Double Hurricanin isoimpaan osaan tein jouluisen asetelman
joulupalloista ja tähtivaloista. Ihana!
Kaapin päällä kun käyttää patterivaloja, ei roiku turhia johtoja rumentamassa näkymää ;) Mukavaa kiirettä pitelee töissä, Dreamsin Joulumaailmassa pakkaillaan lahjoja kovalla vauhdilla! Sieltä sitä joulumieltä tuleekin oikein aimo annos joka päivä.
Nyt pojan kanssa glögitellään ja lauleskellaan joululauluja, hänelle iski oikein laulufiilis tänään joten antaa palaa vain! :)SIAn kaunis joulusukka sopii koristeeksi, vaikka Suomessa vielä
ei joulusukkia yleisesti käytetäkään :) 


Tässä muutamia kuvia kodin joulusta, laittelen lisää seuraavalla kerralla. Pitäisi ehtiä muokkaamaan Helsingin reissun kuvatkin, jotta pääsen niitäkin laittelemaan tänne.

Ihanaa joulunodotusta teille ihan jokaiselle, ei enää kauaa <3 Ihanaa!!

4 kommenttia:

 1. Eikä, mäki haluun lunta tänne jo!!! Ihana tuo asetelma<3

  Mukavaa joulufiilistelyä sinne :)

  VastaaPoista
 2. Täällä on myös nautittu valkoisesta maasta, aika uskomaton muodonmuutos luonnolle ja lapsetkin viihtyvät taas pihalla :)

  Tuo RM hurrikaani on niin niin ihana <3

  VastaaPoista
 3. Se on tosi jännä juttu, miten paljon tuo lumi vaikuttaa fiilikseen. Jouluttaa heti paljon enemmän. Mäkin tässä hörpin aamukahviani ja puhkun jo intoa päästä siivoamaan, hih... Olen niin iloinen puolestasi, että Dreamsissä on ollut kiirettä. Tiedät kyllä miksi.... ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jessica viimeisestä :) sinulla on kyllä ihana liike, ja ennenkaikkea tavaroiden esillepano hivelee silmää, meinaa päätarkoitus eli shoppailu unohtua kun vaan ihailee kaikkia ihania yksityiskohtia. Jos haluat, tsekkaa mun kuvatuotokset vip illasta blogistani ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3