Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 20. joulukuuta 2014

4 yötä jouluun..

Moikka!

Enää 4 yötä jouluun <3 Joko siellä odotellaan innokkaana? Minä sain tänään hoidettua joulun ruokaostokset (kyllä, ajoissa!!), viimeisetkin lahjahankinnat sekä kuusikin haettiin jo kotiin! Nyt, ihana kuusen tuoksu vallannut kodin ja saa oikeasti alkaa rauhassa odottamaan joulua, kun juoksut on juostu. Ylimääräiset juoksut siis, töissä ollaan aattoon saakka kyllä, mutta muut touhuilut.

Käytiin tänään muuten ensimmäistä kertaa Benjamin Maatilatorilla Kausalassa ja täytyy kyllä mennä uudelleenkin! Ihana maalaismiljöö ja lähiruokaa tarjolla. Suosittelen!

Huomena aamulla koristellaan pojan kanssa kuusi ennen töihin lähtöä, Kouvolassa on myös joulumarkkinat, joten jos ehtisi ennen töitä piipahtamaan sielläkin. Dreams kun aukeaa vasta klo 12.

En malttanut olla ottamatta jo kuvia kuusesta, vaikka vielä paljaana tuossa jököttääkin, mutta sitäkin kauniimpana <3 Vinkki vitonen, Askon pihasta saa Kouvolan kauneimmat kuuset ;)
Sieltä me joka vuosi siskon kanssa käydään hakemassa. Tässä kohtaa minulle kelpaa vain täydellinen <3

Vielä vähän siivoilua ja töitä, illat nautiskellen, glögiä juoden ja jos vielä muutamat tortut paistaisi. Ainiin, ja vielä odottaa se yksi askartelukin jouluksi, jokohan huomenna ehtisi?
Nyt odottelemaan poikaa Helsingistä, tänään oli pelaamassa Käpylässä taas. Pitkä päivä pojalla, kun aamulla 8 oli jo todistustenjako ja illalla vasta klo22 kotona. Onneksi aamulla saadaan nukkua :)

Ihanan nautinnollista joulun odotusta, 4 yötä enää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3