Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kiitollinen olo

Heissan!

Elämä on joskus todella ihanaa :) Kai se on tämä joulunaika, mutta jotenkin olen tänään miettinyt taas paljon kiitollisuutta. Kuinka monesta asiasta olenkaan kiitollinen. Elämä tuo usein erilaisia haasteita, ja aina ei jaksaisi hymyillä, mutta lopulta, kaikella on tarkoituksensa ja on paljon asioita, joista voi olla kiitollinen.


Kiireen keskellä kauniit valot tuovat rauhaa.
RM Christmas Bell String Of Lights. Tänään olen kiitollinen perheestäni. Tiedän, olen varmasti kirjoittanut tästä ennenkin. Mutta toisinaan se kiitollisuus tuntuu niin ylitsevuotavalta, ettei oikein osaa muuta kuin pukea se sanoiksi, kirjoitettuna.

On todella ihanaa, että elämässä on ihmisiä, joiden kanssa voi olla täysin oma itsensä, saa välillä kiukutellakin ;) Oma perheeni on ihana sekalainen sakki, jokaisella omat puolensa. Mutta jokainen niin tärkeä <3 <3
Joulukiireen keskellä on voimissa ollut kyselemistä, ja ilman kaikkia läheisiäni, en tiedä, miten tästäkin olisi selvitty, pojan hoitojen jne. kanssa. Tänään äiti ilmoitti, että lämmin lohikeitto odottaa töiden jälkeen ja olisin voinut itkeä <3 Ihan oikeasti! Pieni, mutta niin ihana ele tän kiireen keskellä.

Kiitos siis teille rakkaat, jotka luette tätä. Ja muille ihanille siellä ruudun takana, muistakaa olla kiitollisia perheestänne ja nauttikaa jouluna rauhallisia hetkiä rakkaiden kanssa, ne on niitä parhaita hetkiä elämässä <3 <3


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3