Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäinen Suomi ja pikkujoulut

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille <3

Joka vuosi tähän aikaan aukeaa televisio ja rauhoitutaan linnan juhlien pariin. Arjen touhujen keskellä harvemmin tulee mietittyä, kuinka onnekkaita me oikeasti olemme, kun olemme syntyneet Suomeen ja saamme elää täällä vapaina. Vielä tänäkin päivänä ympäri maailmaa käydään sotia ja ihmiset elävät pelossa. Täytyy muistaa olla kiitollinen, että meillä täällä pohjolassa on asiat hyvin <3
Melkoinen viikko on takana. Blogin pariin en ole ehtinyt kertaakaan, enkä edes lukemaan ja ihailemaan muiden bloggareiden joulun laittelua. Täytyy ottaa pian lukuhetki siis itsekin.
Viikko alkoi kunnon teknisillä ongelmilla, kun Sisustusliike Dreamsin nettisivut joutuivat hakkeroinnin kohteeksi ja koko sivut jouduttiin sulkemaan. Onni onnettomuudessa oli, että nettikauppa on rakennettu eri palvelimelle. Samana päivänä hajosi puhelin. Onneksi edullisesti saa nykyään jo hyviä puhelimia tilalle :)

Riviera Maisonin viimeinen joulukuorma saapui ja piti meidät töissä todella kiireisenä, samoin kuin tietysti veronpalautusten myötä käynnistynyt joulukauppa. Kiirettä piti ja pitkää päivää painettiin. Murukin sairastui kuumeeseen kaiken tohinan keskellä, taas kerran saan kiittää ihania lähimmäisiä avusta, kun töistä en pystynyt olla pois. Nyt poika jakselee jo taas oikein hyvin, onneksi oli pikainen pöpö <3


Yksi unelmistani, takka <3 Olisi niin ihana iltaisin lämmitellä takkatulen äärellä. Eilen vietettiin pikkujouluja, oli todella ihanaa rauhoittua kiireisen viikon päälle ihanien ystävien seurassa, ystäväni todella kauniissa kodissa oli joulutunnelmaa jo laitettu todella kauniisti esille :) Monen monia tuttujakin tuotteita bongasin sieltä!


Kuten tietysti on sanomattakin selvää, rakastan kauniita koristeita ja erilaisia koteja. On ihana saada uusia ideoita ja inspiraatiota kyläillessä toisten kodeissa. Eilen oli kyllä niin paljon kaikkea kaunista, että pää pyöri koko illan katsellen ympärilleni :) Onneksi sain luvan kuvata ja laittaa teillekin muutaman kuvan tuomaan uutta inspiraatiota ehkä myös teidän jouluvalmisteluihin. Minä ainakin sain muutaman kivan idean!


Todella upeita pukuja muuten tuolla linnan juhlissa tänä vuonna, muutama oikea helmi! Ja kauniisti remontoitu vanhaa kunnioittaen :) Minä kun aina niin rakastan kaikkea vanhaa, sopivassa määrin, tietysti. Ystäväni kotona oli myös yksi aivan ihana vanhus, joka pisti silmään ;)


Paljon onnea itsenäinen Suomi!! <3

1 kommentti:

  1. Kivoja yksityiskohtia tosiaan tuolla ystäväsi kodissa ja monta minullekin tuttua (PartyLite) somistetta löytyy kuvista. Itsekin tykkään vierailla sisustusystävieni kodeissa myös siksi, että niistä saa aina hyviä ideoita omaankin kotiin. Tyylivarkaita, hih... Mukavaa ja tunnelmallista 2. adventtia sinullekin, Jessica!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3