Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 27. toukokuuta 2014

Riviera Maison ARVONTA!

Pistetäänpäs pitkästä aikaa pystyyn arvonta :) Tällä kertaa osallistuminen onkin hieman erilaista, toivoisin nimittäin kommentteihin ajatuksia, millaisia postauksia tykkäätte lukea? Onko ehdotuksia kirjoitusaiheista? Miten voisin parantaa blogiani? Lisää tietoa Dreamsin tuotteista ja merkeistä? Vaiko kotijuttuja? Nyt kaivataan ruusuja ja risuja :)

Teitä varten täällä kuitenkin kirjoitellaan, joten tottakai mielipiteenne on enemmän kuin tärkeää ottaa huomioon. Valokuvaamista harjoittelen hiljalleen ja unelmoinkin uudesta kamerasta. Itse rakastan kauniita kuvia, ja niitä ihailen blogeissa. Kuitenkin asiaakin pitäisi olla. Tämä siis minun mielipiteeni, mitäs olette te mieltä?

Arvonnan palkintona tällä kertaa Riviera Maisonin Amsterdam lyhtysetti (arvo n.70€), iso ja pieni!! Upea palkinto siis tarjolla, joten ei muuta kuin kommenttia tulemaan :)




Yhden arvan saat kommentoimalla kysymykseeni blogissa, 2 arpaa kun kommentin lisäksi jaat arvonnan facebookissa sekä 3 arpaa mikäli edellisten päälle liityt lukijaksi blogiin :) 

Ilmoitathan kommentissasi myös, monellako arvalla olet mukana. 
Arvonta suoritetaan viikon päätteeksi, sunnuntai (1.6) iltana klo20. Siihen saakka aikaa osallistua! 

Kiitän jo etukäteen kommenteistanne ja toivotan onnea arvontaan! 

43 kommenttia:

  1. Sisustavat kotijutut on ainakin kivoja. Ja jos tuo hyväksytään vastaukseksi, olen mukana x 3.

    VastaaPoista
  2. Sisustusjutut parasta,ja tietysti niissä muutokset vuodenaikojen yms suhteen. Arvontaan kahdella arvalla kun en puhelimitse osaa lukijaksi liittyä :) -anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Anne, yritän kovasti nyt ehtiä taas kotonakin touhuilemaan jotain uutta :) Saadaan sitten lisää sisustusjuttuja tännekin!

      Poista
  3. sistuksen uutuuksia, vanhojen juttujen tuunauksia ym kivoja ideoita ;) osallistun 2 arvalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, voi kun olisi lisää tunteja vuorokausissa, niin tuunailujakin tulisi tehtyä enemmän. Monta ideaa kyllä jonossa, kyllä niihin vielä aika löytyy :)

      Poista
  4. Sisustusjutut ok ja kaupasta uusia tuotteita ja esillepanoja. yhdellä arvalla mukana jombe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, liikkeeltä onkin kuvia ollut esillepanoista aika vähän. Täytyykin pistää toimintaan tämä toive :)

      Poista
  5. Musta kuvat kertoo enemmän kuin sanat :) niitä tykkään katsella niin kotoota kuin liikkeestäkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, itsekin rakastan katsella kauniita kuvia :) Kunhan saisin kunnon kameran ja oppisin vielä sellaista käyttämään, niin olisi ihana saada vielä kauniimpia kuvia!

      Poista
  6. kauniit kuvat kotoa ja dreamssistä...niistä voi napata itselle ideoita. yhdellä mukana Marjo

    VastaaPoista
  7. Kun blogilistaa selailen, kiinnittää kuva ensiksi huomioni. Kuvahan kertoo jo paljon. Itse haen blogeista sisustusvinkkejä, tuunausvinkkejä jne. Sekä tietysti tietoa tuotteista. Uutuuksista nettipuodissa voisi blogissa kertoa ja vaikka sisustusvinkkejä niiden käyttöön. Kaikinpuolin olen kuitenkin pitänyt blogistasi, joten ei ainakaan risuja täältä satele :)
    Kolmella arvalla ollaan mukana ihanassa arvonnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi :) Täytyykin pistää korvan taakse tuo tuotteiden ja niiden käyttöideoiden esittely. Kiitos :)

      Poista
  8. Kuvia, kauniita kuvia ja vinkkejä askarteluihin tuunauksiin. Sisustamista ja niistäkin yksi kuva kertoo enemmän kuin 100 sanaa :) Elikkä sisustamisesta, askarteluista ja tuunailuista minä seuraan :) kolmella arvalla mukana ♡♡♡
    J.latvasalo78@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Askarteluissa en ole oikein loistanut koskaan, mutta tuunailla ja sisustaa tottakai tykkään :) Täytyy saada itsensä taas kunnolla liikkeelle tuunausten suhteen, niin moni niitä on kysellyt! Ideoita on jonossa mielessä vaikka kuinka..

      Poista
  9. Hei :) Blogisi on oikein kivan tuntuinen, liityin juuri lukijaksi ja alan nyt tutustumaan siihen vielä tarkemmin. Minua kiinnostaa sisustusjutut, niistä saa usein itsekin uusia ideoita. Lisäksi tietysti nettiputiikin uutuudet ovat varmasti esittelyn arvoisia :) Arvonnassa olen mukana kolmella arvalla. Ihanaa kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt seurassani :) Bloggarina olen vielä melko uusi, vasta reilun puoli vuotta kirjoitellut. Nettiputiikki aukesi viime viikolla, joten suurin osa ajasta menee lisäillessä sinne liikkeellä olevia tuotteita, mutta myöhemmin voisin täälläkin kirjoitella tuotteista :) Mukavaa kevättä sinnekin!

      Poista
  10. Olen kanssasi samaa mieltä, että kuvat ovat todella tärkeä osa blogia, mutta ei kuvissasi mitään vikaa nytkään ole. Myös tuunaus projetit lämmittää aina mieltä ja niistä monesti saa itsekkin ideoita. Kesäisin tulee reissattua enemmän kuin muulloin niin ainakin sillon olisi kiva lukea myös reissupostauksia. Kahdella arvalla mukana! riikka_02@jippii.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Riikka :) Tunnelmalliset kuvat tuovat enemmän inspiraatiota kuin mikään teksti, se on totta. Toivon kehittyväni koko ajan myös valokuvaamisessa. Tuunauksia on niin moni kysellyt, että niitä tulee kyllä pian :)

      Poista
  11. Itse tykkään katsella kuvia ihmisten kodeista, niistä saa parhaiten mielestäni vinkkejä oman kodin sisustamiseen. Yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Kuvasi ovat ihan ok, ei mitään tarvetta ottaa paineita osaamisesta. Tuunausjutuista ja kaikenlaisista DIY-postauksista tykkään kovasti minäkin, niitä siis toivoisin lisää...
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi
    Ups, unohtui mainita että yhdellä mukana arvonnassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä, tulossa on tuunailuja, kun löydän ajan niille ;) Onnea arvontaan!

      Poista
  14. Sisustusaiheisia juttuja tykkään lukea, lemppareihin kuuluu myös arkisemmat postaukset :) Kuviesi laatu on hyvä, ei kannata murehtia siitä liikaa!
    Ja yhdellä mukana :P
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihan puhelimella tällä hetkellä kuvailen, kun kamera ei oikein ollut yhteistyössä kanssani enää.. Kiva että näyttävät kuitenkin hyviltä! Onnea arvontaan :)

      Poista
  15. Sisustusjutuista tykkään lukea kaikkein eniten =).
    Mukaan yhdellä arvalla.
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Sisustusjuttuja kaipailen, jos saisi vinkkiä omaan kotiin. Liityin juuri blogisi lukijaksi, joten innolla odottelen tulevaa :) Mukana siis kolmella arvalla.

    VastaaPoista
  17. Itse tykkään lukea postauksia jossa on paljon vinkkejä sisustukseen käyttäen esimerkiksi vanhoja esineitä, saaden niille aivan uusi käyttötarkoitus. Kuvat ovat minusta todella tärkeä osa blogia, ilman niitä ri tulisi mitään ;) Kuvasi ovat hyviä joten ei hätää! Täällä jäädään innolla odottamaan uusia postauksia.
    Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, on ihana kuulla, että siellä odotellaan uutta :) Onnea arvontaan!

      Poista
  18. kaikki sisustuspostaukset, olivat ne sitten tuotteista tai sisustuksesta ovat aina mielenkiintoisia. itsekin hankein vasta suhteellisen halvalla käytetyn järkkärin ja olen ilokseni huomannut että hei minäkin osaan kuvata! Se vika olikin vaan kamerassa ennen :).

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä se kuvailen tällä hetkellä ihan vain puhelimen kanssa ;) Joten järkkäristä täälläkin unelmoidaan! Tsemppiä kisaan!

      Poista
  19. Tykkään erityisesti sisustusjutuista ja kuvat niissä luovat tunnelman. Blogisi on minusta hyvä näin :)
    Yhdellä arvalla mukaan. Lyhty-setti olisi todella mieluinen.
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  20. Sisustusjutut kiinnostavat aina, erityisesti diy-postaukset ym. kierrätys- ja tuunauspostaukset. Kuvat ovat mielestäni erittäin tärkeitä, ne kertovat paljon ja inspiroivat minua. Toki postauksissa pitää olla asiaakin, mutta kuvat herättävät mielenkiinnon aiheeseen ja useimmiten kohdallani tekevät ratkaisun, luenko koko postauksen vai silmäilenkö vain läpi. Mukana kolmella arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, paljon on selvästi pyydelty DIY projekteja, niitä tosiaan jonossa useampiakin, kun ehtisi vain toteuttaa :) Mutta tulossa siis on!

      Poista
  21. Yleensäkin sisustusjutut ja varsinkin vintage kiinnostaa erityisesti.
    mariestrange(a)hotmail.com kahdella tavoittelen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3