Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 12. toukokuuta 2014

Äitienpäivän kuulumiset.

Moiks :)

Täällä vietellään vapaapäivää ja pähkäillään, mitähän sitä tekisi. Ottaisiko päiväunet, kun tuntuu väsyttävän niin kovin.. Vai lähtiskö lenkille, kun tekisi mieli päästä ulkoilmaan? Ystävän luo kahville? Nettikauppaakin pitäisi viimeistellä, mutta vapaatakin jos osais pitää. Huoh.. onpa mulla ja ongelmat ;)

Kovasti olen miettinyt, ettei vain olisi jotain kilpirauhasen vajaatoimintaa, kun niin kovasti aina väsyttää. Täytyy varmaan varailla aikaa lääkärille, jos saisi selvyyttä. Viikonloppuna tuli valvottua, kun lauantaina tietenkin oli katsottava Euroviisut loppuun asti ja äitienpäivä aamuna en saanutkaan nukkua, kun muru oli niin täpinöissään, ettei malttanut antaa äitin nukkua <3


Uusi, Home Design keittiöpyyhe, tähtiä ;)
Löytyy Dreamsistä myös tummansinillä tähdillä. 


Pitkin viikkoa poika harjoitteli kahvinkeittoa, jotta saa itse keittää aamukahvit minulle sunnuntaina sänkyyn :) Normaalisti nukutaan sunnuntaina n.10 asti, mutta nyt heräsin aamulla 7 aikaan siihen, kun poika touhusi keittiössä. Kuului ihmeellisiä ääniä, jokin tipahti tiskialtaaseen, vedet roiskui lattialle, poika ähisi, puhisi ja nyyhki.. Jouduin pidättelemään itseäni sängyssä, koska tiedän, että jos olisin mennyt apuun, olisi poju hermostunut entisestään :(

Jonkin ajan kuluttua saapui kuitenkin iloinen pieni rakas herättelemään äitiä hymy huulilla, kahvin ja leivän, sekä itsetehdyn kauniin kortin kera. Kaikki rakkaudella valmistettu <3 Siinä ei vähäiset yöunet haitanneet pätkääkään, kun vierekkäin aamupalaa mussuteltiin sängyssä :)

Rastilla merkitty luettavat kohdat, eihän sitä nyt
kertosäettä moneen kertaan tarvitse lukea <3 

Aamupäivällä siivottiin keittiö, kirjoitettiin mammalle runo äitienpäiväkorttiin ja hypättiin pyörien selkään. Mamman luokse lounaalle saapui myös mummi sekä sisarukseni. Herkuteltiin mahat täyteen mamman herkkuja :) Illalla katseltiin Valioliigan finaaliottelua pojan kanssa ja juhlittiin Manchester Cityn mestaruutta. Sen ihmeempiä ohjelmia ei äitienpäivään kuulunut, vain rentoutumista ja perheen kesken olemista. Sitä tärkeintä.


Uutta viikkoa kohti tässä koitetaan lähteä, maanantait ovat liikkeellä nykyään auki, joten vaikeuksia meinaa tuottaa myös kotona pysyminen, kun niin paljon ihania juttuja odottelee liikkeellä. Mutta Design Kellarin Johan kyllä pitää huolen Dreamsistä tänään, joten koitan rentoutua :)

2 kommenttia:

  1. Lasten tekemät lahjat ovat aina parhaita ja ihania saada! Ja se, että ne tuo ne aamukahvit/teet sänkyyn äitienpäivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on :) Minun poikani ei todellakaan tykkää askartelusta, siksi kaksinverroin rakkaita kaikki kortit <3

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3