Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Jalkapallo viikonloppu

Moikka!

Nyt on kyllä jalkapalloa ollut tämä viikonloppu täynnä, lisämausteena muutama lätkämatsi. Enkä minä todellakaan ole edes urheilusta kovin kiinnostunut, saatikka sitten itse urheilullinen ;) Mutta täytyy myöntää, että aivan ihana viikonloppu on kyllä ollut! Helteistä puhumattakaan <3 <3

Perjantaina ilta meni elämäni ensimmäisessä "oikeassa" jalkapallo ottelussa, kun olimme seuraamassa kun Mypa rökitti Kupsin 2-0. Syynä siihen, että olin paikalla, oli pojalleni osunut suuri kunnia päästä saattamaan Mypan pelaajat kentälle :) Joten, se oli äidinkin innostuttava. Ilma oli kuin morsian ja nautimme peli-illasta ja futis-huumasta. Täytyy kyllä myöntää, että enempi hääräilin siellä omiani kuin tajusin matsia seurata ;) Minusta on vain mukava katsella ihmisiä ja seurailla muuten elämää ympärilläni ;)

Eilen eli lauantaina Roni pääsi pelaamaan vuotta vanhempien joukkueen kokoonpanoon Tykkimäki turnaukseen, jossa 4 ottelua pelasi hienosti kuumassa kesäsäässä. Itse olin töissä, mutta tarkat selostukset sain heti turnauksen jälkeen :)


Ukkonen jyrähteli ja salamat vilkkuivat hieman
kauempana, mutta eivät onneksi tulleet päälle :) 


Helle on hellinyt meitä yli 30 asteella, ihanaa!!! Töiden jälkeen meille tupsahtikin tupa täyteen ja ihanat ystävät auttoivat minua laittamaan pihan sekä keittiön siihen kuntoon, että voitiin nauttia grillailusta ja ulkoilusta hyvällä mielellä <3 Viime aikoina on pitänyt niin kiirettä, että on todella jäänyt tämä kodin hoito aivan luvattoman pienelle. Nyt kun nettikaupan sain auki, yritän ehtiä laittamaan täälläkin paikkoja kuntoon :) Huomena olisi vielä vapaa ja upeaa ilmaakin luvattu, joten takapihalla taidan viettää koko päivän. Sen jälkeen kuulema viilenee rajusti.. :(Tänään vietimme koko päivän Sarkolan kentällä Tykkimäki turnauksessa, kun poika pelasi oman joukkueensa kanssa jopa 5 peliä! Saivat kokea kaiken; voittoja, häviöitä sekä tasapelejä, joten vauhtia riitti :) Itse ahersin arpajaisten parissa sekä muutenkin talkoohommissa päivän, saimme hienosti kerättyä rahaa myös joukkueelle. Hienoinen värityskin näkyy jo ihossa, vaikkei minuun pahemmin rusketus tartu, mutta tänään koko päivä pihalla upeassa auringonpaisteessa, toi sentään pikkuisen väriä.

Nyt täytyy keskittyä kannustamaan Leijonat vielä voittamaan MM-kultaa, sen jälkeen jos tämä urheiluhullu viikonloppu olisi siinä :) Lähiaikoina laitan arvontaakin tulemaan, siitä onkin jo pitkän aikaa, kun viimeksi oli täällä arvonta, joten jääkäähän kuulolle!

Ja nyt kaikki,  #IHANAA LEIJONAT IHANAA# !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3