Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Työkiireitä..

Moikkis!

Minulla on ihmeellinen tapa olla väsynyt alkuillasta ja sitten, kun pitäisi nukkumaan käydä, nukkumatti on tiessään. Joten päätin tässä vielä iltamyöhään kirjotella teille, kun en ole aiemmin ehtinyt. Normaalistihan minulla olisi vielä huominen vapaa, mutta jatkossa pidämme siis liikkeen auki myös maanantaisin, nyt kun meitä on kaksi siellä. Huomena alkaa Dreamsin synttäriviikon hulinat, joten tuntuu oudolta olla poissa. Taidan siis ainakin olla pojan koulupäivän verran siellä avaamassa synttärihulinoita :)

Eilen painoin hommia iltaan saakka, ensin pari tuntia extraa liikkeellä laitellen ensi viikon tarjouksia valmiiksi ja sitten illan vietin koneella verkkokauppaa valmistellessa. Yllättävän hidasta hommaa, minä kun taas meinasin, että äkkiäkös sitä sellasen pykää pystyyn ;) Pah!

Sain lahjaksi Riviera Maisonin 100% vesipullon, joka on kyllä todella kaunis.
Ajattelin jatkossa pitää siinä vettä kylmänä jääkaapissa. 


Just perfect Egg Cup set by Riviera Maison. NIIIIIIIN ihanat!!!
Kuppi, lusikka ja lautanen. 

Pop Designin tähti tiskirätti on tietenkin Design Kellarista,
kyllä kelpaa tuolla pöytiä pyyhkiä! 


Viimeaikaiset postauksenikin ovat olleet kovin työntäyteisiä, siitä voitte siis päätellä, ettei sitä vapaa-aikaa kovinkaan paljon ole ollut. Tänään kyllä päätin pitää täysin vapaata töistä ja hieman siivoilin kotona, siivosin kaapeista lisää kamaa kirppikselle ja käväistiin pienen 5-vuotiaan tyttösen synttärikahvilla. Muutamaa sähköpostia lukuunottamatta pysyin päätöksessäni, kerrankin :)

Kotiin olen muutaman ihanan uuden jutun tuonut tällä viikolla, postauksen kuvat kertokoot niistä enempi :) Mutta nyt yritän painella nukkumaan, kyllä se uni sieltä tulee, kun malttaa edes sänkyyn.. Palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3