Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

15 000 käyntiä ylittynyt, WAU!!

Heissan!

Huomasin juuri, että 15 000 käyntiä ylittynyt blogissani, wow!! Ihanaa, että olette siellä ruudun takana ja kiitos kaunis runsaista kommenteista Arvonta postaukseen <3 Niin paljon tuli energiaa kommenteista, että helatorstaina innostuin viimein vaihtamaan järjestystä olohuoneessa, jota olen jo vuoden varmaan suunnitellut! Heh, hiljaa hyvä tulee ;) Siitä laittelen kuvia seuraavalla kerralla.
Kyllä se vaan niin iso asia on, kun huomaa, että todellakin teitä lukijoita siellä on, vaikka aina ei konkreettisesti asiaa näekään. Tiedän itsekin, miten harvoin tulee kommentoitua blogeja, vaikka niitä kuinka paljon lukee, mutta lupaan itsekin parantaa tässä tapojani.

Perjantaina vietettiin Kouvolan kävelykatu Manskilla yritysten Pop Up tapahtumaa, jossa keskustan yritykset jalkautuivat kaduille ja monet  myivät sesongin jälkeisiä tuotteita edullisesti, Dreams järjesti myös oman OUTLET teltan ja vietti päivän ulkona :) Mielettömän ihana päivä olikin ja sateen uhka ei onneksi toteutunut, vaan saimme nauttia mukavasta, välillä jopa aurinkoisesta päivästä! Ihmisiä oli todella paljon liikenteessä ja minä ainakin nautin markkinatunnelmasta ihan täysillä ;) Lisää tällaisia Kouvolaan!


Tervetuloa myös uudet lukijat, teitä on tullut todella monta viimeisen viikon sisällä, toivottavasti viihdytte pitkään seurassani :) Viime aikoina on postaus tahti ollut rauhallisempi ja mitään suurempia muutoksia ei ole tapahtunut kotona, mutta lupaan, että uusia juttujakin on tulossa! On vain ollut melkoinen kevät töissä, eikä kotiin ole paljon jaksanut panostaa.

Samalla pojan jalkapalloharrastus on lähtenyt niin kovaan vauhtiin, että monta iltaa viikossa saa siihenkin kulumaan, joka tietysti on aivan ihana asia, mutta kaikkea ei vain yksi ihminen ehdi :)

Mutta, siis arvontahan meillä oli tänään suoritettavana ja tässä taas kerran poika sai toimia onnettarena, me tykätään hoitaa tämä asia manuaalisesti, vanhan tavan mukaan ;) Voittajaksi selviytyi tällä kertaa....

         nimimerkki  AIDAFOUN!!!
Otathan yhteyttä minuun sähköpostilla ja ilmoitat osoitetietosi, jotta saadaan palkinto postiin :) Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaunis kaikille osallistujille!!!

Huomenna täytyykin sitten pakkailla, tiistaina lähden Riviera Maisonille Hollantiin, en malttaisi enää odottaa!! Tiedän, että sieltä saavun taas intoa puhkuen takaisin, pää täynnä uusia ideoita ;) Ellen huomena ehdi kirjoitella, niin tavataan taas reissun jälkeen loppuviikosta!

5 kommenttia:

 1. Annan nyt kommenttia vähän myöhässä, mut kai se on yhtä tervetullutta, kuin muutkin. Sun blokissa on parasta se, ettet kauheasti kirjoittele samoista asioista kuinmuut vastaavat blogin kirjoittajat. Alkaa meinaan pikkasen tympimään, kun viisi bloggaajaa, virkkaa lapselleen samanlaisen repun tai vastaa samaan haasteeseen.

  Sun blogista haluaisin lukea omia, että Dreamsin sisutus juttuja.

  Noista tapahtumista vois myös kertoa etukäteen, kuten tuosta pop up tapahtumasta, niin vois käydä piipahtamassa vähän kauempaakin. Ei varmaan ole sun blogin tehtävä, tiedottaa mitä Kouvolan keskustassa tapahtuu, mutta jotain muutosta tarvittais kaupungin tiedottamiseen.
  -"Kouvolalainen"-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kommentista. Tottakai palaute on aina tervetullutta :) En ole itse kovinkaan suuri käsityöihminen, vain tuunailut ja silloin tällöin askartelut on mun juttu.

   Tapahtumista, joihin Dreams osallistuu, voit ainakin lukea Facebook sivuiltamme, sekä Kouvolan tapahtumista sivuilta www.visitkouvola.fi .

   Toivottavasti pääset mukaan seuraavan kerran, uutta Pop Upia suunnitellaan jo :)

   Poista
 2. Kiitoksia tuhannesti! Olen todella iloinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3