Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 22. toukokuuta 2014

Nettikauppa on viimein auki!

Heissan!

Täällä valmistaudutaan kisastudioon pojan kanssa, toivottavasti Leijonat pelaisivat tänään paremmin kuin aiemmissa peleissä. Töitä on painettu kovasti ja se on näkynyt aikalailla hiljaisessa postaustahdissa. Nettikauppa on viimein saatu auki asiakkaille, mutta vielä on hurja määrä hommia, ennenkuin tuotemäärä on todellinen. Myös uudet nettisivut ovat valmiina esittelyyn :) Käykäähän tutustumassa osoitteessa www.sisustusliikedreams.fi ja klikatkaa sieltä myös nettikaupan puolelle!
Helteet ovat hellineet ja lämmintä piisannut, aivan mielettömän ihanaa että viimein pihat vihertää ja aurinko paistaa, valoisa aika kestää pitkään iltaan ja kesä on vasta edessä! Äsken ajelimme kotiin ja katselimme, kuinka ihan hetkessä kaikki puut ovat saaneet lehdet oksilleen ja kaikkialla on niin kaunista :)

Päivällä pyörähdettiin äidin kanssa torilla kukkaostoksilla, ihanaa kun Dreamsin takapihalla on runsas kukkatori sekä kunnon isot torikahvilat, todellista kesän tunnelmaa :) Odotan vain, että olisi vapaata ja aikaa alkaa touhuamaan takapihalla. Tämä tuleva viikonloppu menee aika lailla jalkapallon merkeissä taas, kun huomena kiirehditään töistä suoraan Mypan peliin, Roni on saanut kunnian olla saattamassa pelaajia kentälle ja se on todella tärkeä juttu pienelle futarin alulle <3 Sunnuntaina on iso Tykkimäki turnaus, jossa menee koko päivä myöskin. Mutta mukavia juttujahan nuo ovat!
Mitä teillä on kesän suunnitelmissa? Lomailetteko Suomessa vai ulkomailla? Minä täällä vain unelmoin lomasta :) Yrittäjän elämä on sekä antoisaa että rankkaa, huonona puolena on tietenkin lomien puute. Ainakin näin alkuvaiheessa. Toivon, että saadaan Ronin kanssa edes joku pitkä viikonloppu viettää jossakin mökillä. Syksyisestä Alanyan reissusta unelmoidaan myös, mutta saa nähdä, kuinka käy. Olisi kiva kuulla, millaista kesää ja lomaa te muut odottelette :)

Nyt jännäämään peliä! Palaillaan taasen :)


2 kommenttia:

  1. Me lomaillaan tänä vuonna ainoastaan täällä suomenmaassa! Poitsun rippijuhlat stressaa mun kesää aika lailla, joten... Hei ota yhteyttä niin mainostellaan sun uutta nettikauppaa!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ei pidä ottaa liikaa stressiä juhlista, muista nauttia kesästäkin :) Laittelen sulle viestiä lähiaikoina.

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3