Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 21. marraskuuta 2013

Christmas is not a date, it´s a state of mind

Täällä mennään jo kovalla joulutohinalla :) :) Minä en pidättele, vaikka onkin vasta marraskuu, joulun aika on niin lyhyt ja jos itse nauttii, niin olen sitä mieltä että ei muuta kuin joulu esiin vain! Ehkä minä olen saanut kunnon kipinän töissä, koska Dreamsin joulumaailma on ollut avoinna jo tovin ja olen kuunnellut joululauluja päivät pitkät <3

Tänään ihanan ahkeran harjoittelijani ansiosta sain pitää puolikkaan työpäivän ja käydä nuuhkuttelemassa rakkaan ystäväni viikon vanhaa hurmuria <3 Oih, kyllä oli ihana pitää ihan pientä sylissä, siitä on jo niin kauan kuin oma muruni oli vauva.

Illalla nautittiin yhdessäolosta siskoni ja poikani kanssa, pelailtiin korttia, leivottiin muutama joulutorttu ja nautittiin glögiä Riviera Maisonin ihanista uusista Boisson Chaude -tuplalaseista. Maistui glögi paljon paremmalta, kun kauniista lasista hörpiskeli :)





Pitihän sitä tuoda kotiin myös tuo ihana pieni RM Jingle Bells Star Bowl, juuri sopiva Amsterdamin tulijais suklaateille, joita herkuttelin muutama ilta sitten :) Kyllä belgialainen suklaa vaan on maailman parasta! 

Sain eilen idean olohuoneen nurkkaan, josta laitoin kuvia viime postauksessa. Jotenkin se vain vaati vielä jotakin ja aamukahvia juodessani se iski! Lisää heinäseipäitä!! Heh, olen aivan hulluna heinäseipäiden vanhan puun väriin ja tunnelmaan, joten päätin tuoda kotiin jo liikkeellä toteuttamani idean, jossa RM rottinkiset joulukellovalot roikkuvat seipäitä pitkin. Ja siitä tuli niiiin makee!! Vielä paremman näköinen kuin liikkeellä, kun kotona saa hämärällä nauttia valojen tuikkeesta :) 



Mitäs pidätte? Minä olen koko illan tuijotellut niitä ihastellen :) :) Tuolille rakkaiden nallejen seuraan toin, taas kerran RM, rottinkisen tähtialusen, jossa lukee Merry Christmas. Näitä voi siis käyttää katealusena tai näin yksittäin koristukseen, minusta se sopi oikein kivasti valkoisen tuolin ja vaalean viltin kanssa. Viimeinen silaus nurkan stailaukseen tuli SIA:n kauniista, talvisesta ruususta, jossa suuri sopivan verran kimalletta, kuin lunta :)
Voi olla, että nuo mustat tuikkujutut seinältä tarvitsee lähteä, ne ei jotenkin sovi tuohon enää ollenkaan, mutta mietin ensin, mitä siihen laittaisin.




Vapaapäivänä tehdyistä havuasetelmista laittelen kuvia, kunhan saan toiseen vaihdettua uudenlaiset valot, minulla oli vain valkoisella johdolla, joten se loistaa liikaa havujen keskeltä ja näyttää vielä aika hölmöltä. Jos huomena muistaisin ottaa mukaan liikkeeltä vihreällä johdolla olevat valot, niin saisin senkin valmiiksi :)

Nyt toivottelen kaikille kauniita unia ja toivon, että jätätte ihanat lukijani aina silloin tällöin myös merkinnän käynnistänne, jokin pieni kommentti piristää aina, kun tietää, että jotain siellä ruudun takana liikkuukin :)
Kauniita unia, unelmien kuvia <3

4 kommenttia:

  1. Moikka tännekkin :)Tuo sinun heinäseiväs/valo viritelmä on aivan ihana <3 Samoin salaa kaukaa ihailen tuota RM:n tähtirottinki juttua ;) Kyllä se joulu saa ihan rauhassa jyristää jo kohille, koska aika on tosiaan niin kovin lyhyt!! Kohta taas kärpäset surisee korvan juuressa! :)Nähdään!

    VastaaPoista
  2. Moi
    Rm kellot sopii tosi hyvin heinäseipäsiin. Mustat lyhdyt ei tarvi poistaa kokonaan jos ne asettelisi jotenkin uudestaan nyt jotenkin oudosti. Silmääni käy myös tuo valkoinen poytä on niin eri tyylinen kun ihana tuoli. Ehkä pöytä on myös liian pieni. Tämä tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Tietysti valokuva ei anna aina oikeaa kuvaa tuosta nurkasta. Seuraan blogiasi tosi kiva kun kirjoittelet nyt jo joulusta. Itse olen vielä hillinnyt Joulun tuontia kotiin. Liikkeesi on ja myös ihana kerran käynyt, mutta vielä ennen joulua täytyy piipahtaa vaikka täältä Kotkasta ei Kouvolaan aja kun puolisen tunti. Joulun odotusta t. Jombe

    VastaaPoista
  3. Ihanat glögilasit! :)Eksyin tänne Sydämellä tehtyä -blogin kautta ja jäin heti lukijaksi.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikki kommenteistanne, mistähän tänne saisi sen "vastaa" napin, että voisi jokaiselle vastata henkilökohtaisesti..

    Kiva että Kotkasta saakka on asiakkaita käynyt ja tervetuloa uudelleen, nyt on joulumaailma niin täynnä kaikkea ihanaa, että ei muuta kuin auto alle ja tutustumaan :) Pöytä on perintökalu, jonka olen maalannut valkoiseksi ja itse kyllä tykkään kovasti ja sopii minusta aika hyvin tuohon, mutta kiitos kommentista, kaikilla on erilainen silmä ja maku :)

    Tervetuloa Mervi uudeksi lukijaksi, on kiva että löysit perille!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3