Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 7. marraskuuta 2013

Naisella ei koskaan voi olla liikaa käsilaukkuja!!

Kiireisiä päiviä on takana, kovaa vauhtia on joulukuormia purettu ja tuotteita hinnoiteltu Sisustusliike Dreamsissä :) Joulumaailman avajaisiin on vielä paljon tehtävää, jotta saamme esitellä teille todella kauniin, rauhallisen ja tunnelmallisen Dreamsin joulu-unelmineen <3 

Hieman alkaa jo itsekin hakea joulufiilistä, kun hilpeitä tonttusia, ihania enkeleitä, kilkattavia joulunkelloja ja kuusen kauniita palloja alkaa olemaan nurkat pulloillaan. Ei malta enää odottaa!!! 

Tänään alkoi Dreamsissä myös aivan ihana Riviera Maison kampanja, jossa mukana aivan mielettömän upea ja laadukas ROMA BAG <3 <3 Pakkohan se oli itselleen sieltä yksi napata mukaan, ennen kuin loppuvat, tässä lisätiedot kampanjasta : 

Naisella ei voi koskaan olla liikaa käsilaukkuja!
Riviera Maison Roma Bag on täydellinen viikonloppulaukku. Laukun koko on juuri sopiva muutaman päivän reissulle ja siitä saa myös ihanan joululahjan!
Marraskuussa 7-17.11.2013 saat Roma -laukun erikoishintaan 34,95€ (normaalihinta 109€), kun käytät 50€ myymälässämme.
Tuotteita rajoitettu erä, 1kpl/asiakas.
Itse olen aina ollut hulluna laukkuihin, vaikkakin sitten monesti käytän yhtä ja samaa kunnes se alkaa jo hajoamaan käsiin, heh!! Kaapit pullottaa täynnä mitä erilaisempia laukkuja, joita olen kyllä nyt päättänyt alkaa hieman enemmän ottamaan käyttöön, eikai niitä muuten mitään järkeä ole keräillä ;)


En tänään millään ehtinyt liikkeellä kuvailemaan uusia ihanuuksia, mutta lupaan päivitellä hieman tänne joulumaailman vaiheita, kunhan ehdin :) Ensimmäinen joulu omassa puodissa, joten hommaa on paljon, varsinkin kun on niin täydellisyyden hakija, ettei mikään puoliteho kelpaa, heh! Tiistaina siis joulumaailman avajaiset, tarjolla lämmintä glögiä ostosten lomassa ja ihanaa joulun tunnelmaa. Itse olen silloin Riviera Maisonilla käymässä Hollannissa (jo ensi kesää tilailemassa), mutta rakas äitini ja reipas harjoittelijani pitävät teistä huolta <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3