Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Eino myrskyn jälkeen

Moikka!

Onneksi Eino myrsky ei osunut Kouvolaan pahasti, monet tutut kyllä joutuneet kaupungin reunoilla olemaan ilman sähköjä ja puita jonkin verran kaatunut, mutta itse en ole pahasti myrskyn keskelle joutunut. Toivottavasti kaikki ovat jo saaneet sähköt takaisin!

 Tänään oli Sisustusliike Dreams ensimmäistä kertaa avoinna sunnuntaina ja väkeä riitti hurjan paljon myräkästä huolimatta :) Äitikin ilmestyi yllättäin auttamaan, helpotti mukavasti suurimpaan ruuhka-aikaan. Joulumyynti siis virallisesti aloitettu ja kiirettä pitelee varmasti jouluun saakka. Toivotaan, että muutama vapaapäiväkin väliin mahtuu, onhan minulla ihanat apurit!! Yrittäjän elämän varjopuolia, töissä ollaan miltei aina. Mutta ei haittaa, plussat voittaa miinukset :)

Tänään sain viimein siivottua kotonakin, kun oli lyhyt päivä ja energiaa riitti illallekin. Mikä sen ihanampaa kuin sytytellä myräkän keskellä kynttilöitä joka puolelle kotia ja nauttia sisällä kodin lämmöstä :)
Olohuoneessa on pieniä muutoksia tapahtunut tässä viime aikoina, kun mummon vanha keinutuoli lähti liikkeen näyteikkunaan ja viimein suostuin luopumaan myös katossa riippuneesta lumipallopuun oksasta. Tai enhän mä siitä luopunut, vaan se lähti myös liikkeelle. Toisaalta tuo nurkkaus näyttää nyt kovin tyhjältä, mutta katsotaan, laitanko siihen jotain lisää, vai tottuuko silmä tuohon. Onhan se kyllä rauhoittavan näköinen nyt.Uusi enkeli Dreamsistä, kädessä kuuluu roikkua lyhty,
mutta tämä hieman hajosi, joten toin kotiin. Pitää keksiä siihen jotain. 

Rakkaat Bukowskit  <3 

Ihanat RM lyhdyt!! Love, love, love...Näihin kuviin ja tunnelmiin lopetan, ja toivotan kaikille lukijoilleni oikein rauhallista ja
mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3