Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 16. marraskuuta 2013

Kaunis Amsterdam

Moikka!

Joulukiireet ovat  alkaneet vauhdilla Dreamsissä, mutta se on vain positiivista :) Olin tosiaan Amsterdamissa alkuviikosta, tutustumassa Riviera Maisonin kevät/kesä-mallistoon showroomilla ja toisena päivänä oli sitten aikaa nauttia myös kauniista Amsterdamista. Ensimmäisenä iltana nautimme Riviera Maisonin tarjoaman illallisen kauniilla golfklubilla, johon oli ravintolan jatkeeksi rakennettu teltta, jossa nautimme kamiinojen ja kynttilöiden lämmöstä ja höyryävän kuumasta ruoasta <3

 Joululaulut soivat jo monissa paikoissa Amsterdamissa, joten myös Dreamsissä on torstaista asti saatu kuunnella joulumusiikkia, kyllä se vaan nostaa niin ihanasti fiilistä <3 Riviera Maisonin joulunajan pop up liike oli aivan huikea "winter wonderland".. aah... Kyllä tuntui itsestäkin kuin olisi Liisa Ihmemaassa ;)

Amsterdam kyllä lumosi minut täysin. Kävelimme kilometritolkulla pitkin keskustaa ja nautimme kauniista syysilmasta ja auringonpaisteesta. Toinen toistaan kauniimpia vanhoja taloja ja erikoisia yhdistelmiä, ihania kanaaleja peräjälkeen ja pyöriä joka paikassa. Enemmän sai varoa pyöräilijöitä kuin autoja!! Mietinkin, että täytyy hollantilaisten olla hyvässä kunnossa, kun noin paljon kulkevat pyörällä paikasta toiseen. Myös skoottereita näkyi todella paljon.Kanaaleja pitkin kulki ihania vanhoja jokilaivoja, seuraavan kerran täytyykin ehtiä turistireitille laivalla, joka kiertää koko Amsterdamin. Tällä kertaa päätimme käyttää aikamme tutustumalla Anne Frankin koti -museoon, oli melkoisen vaikuttava. Museo oli tehty todella todentuntuiseksi, ja kiertämällä pitkin taloa, alkoi jo melkein tuntumaan, että saksalaisten sotilaiden autot kulkivat kadulla pimennettyjen ikkunoiden takana. Suosittelen kaikille, jos joskus käytte Amsterdamissa! Yleensä on kuulema aikamoiset jonot, mutta meillä kävi onni ja pääsimme sisään ilman jonottelua. Ikävä kyllä museossa ei saanut kuvata, joten vain muistot jäivät mieleen.
Lounaalla  kävimme kivassa pienessä brazilialaisessa ravintolassa aivan keskustan tuntumassa, kunnon ruoan ja olusen jälkeen jaksoi taas talsia!Odotan jo innolla ensi kesän reissua, silloin ehdottomasti suunnittelen ennakkoon että ehdin nähdä Amsterdamin myös laivasta käsin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3