Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 4. marraskuuta 2013

Kirje Joulupukille

Sataa, sataa ropisee... Koko päivän on tänään satanut vettä, joten suurin osa päivästä vietetty neljän seinän sisällä. Ihanaa vapaapäivää vietellyt, ennen suurimpien joulukiireiden alkamista töissä. Pojan koulupäivän jälkeen menimme mammalle syömään, kyllä oli ihana päästä pitkästä aikaa äidin ihanien ruokien ääreen :) Karjalanpaistia, perunamuusia ja porkkanalaatikkoa.. nams!

Illalla saunottiin (kyllä, taas! rakastan saunomista) ja katseltiin yhdessä leffa UP -kohti korkeuksia. Juteltiin joulusta ja muru innostuikin kirjoittamaan kirjeen joulupukille <3 Kovasti mietti mitä voisi toivoa, koska halusi laittaa listalle vain ne, jotka oikeasti haluaa ja toivoo. Lopulta listalle tuli 6 toivomusta, joista 1 olisi matka Angry Birds maailmaan.. Joskus sitä vain katselee lastaan ja tuntuu että voisi poksahtaa kaikesta rakkauden määrästä jota voi tuntea omaa lastaan kohtaan <3


Ekaluokkalainen kirjoitti koko kirjeen itse ja pyysi minua sitten viemään sen ulos tonttujen löydettäväksi :) Aamulla sitten tarkistetaan, onkohan ne jo käynyt. Voi tuota pienen ihmisen jännitystä!!Nyt jotenkin tuntuu, että joulunodotus on todella alkanut. Vuoden ihanin aika, no, ehkä heti kesän jälkeen. Hyvin erilainen joulu tänä vuonna odotettavissa, kun saan intoilla joulua oikein kunnolla ennakkoon jo Dreamsissä, ensi viikosta alkaen!! Huomena osallistun Riviera Maisonin tuotteiden kanssa Muoti- ja Kauneusiltaan Kuusankoskella, tulossa varmasti upea ilta :) Ja ensi viikolla Hollantiin fiilistelemään ensi kesän RM kokoelmaa. Paljon kaikkea kivaa siis tiedossa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3