Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 6. helmikuuta 2017

Tunnelmia Formexista vol. 1


Heissan!

Lupailin viime viikolla, että laitan teille vielä kuvia tammikuun Formex messuilta Tukholmasta, joten nyt varautukaahan kuvatulvaan ;) Monissa muissa blogeissa kuvat ovat vilahtaneet jo pari viikkoa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Ja vastahan tässä kevätsesonkia jokatapauksessa aloitellaan. 

Jälleen oli 3 isoa hallia täynnä aivan kaikkea maan ja taivaan väliltä, niin upeita esillepanoja ja ihania tuotteita, että kyllä siellä monta juttua jää joka kerta mieleen muhimaan, kaikkea kun ei vain kerralla voi tilata. 


Ensimmäisten joukossa etsin käsiini tottakai LuinSpan seesteisen kauniin osaston, joka ei pettänyt tälläkään kertaa. Niin ihastuksissani olin, että unohdin ottaa kunnolla kuvia, sain sentään 1 hyvän otoksen tallennettua kameraan ;) 
Suuret, yksinkertaisen kauniit myrskylyhdyt sopivat niin seinälle kuin lattiallekin valoa ja tunnelmaa luomaan. Näitä tyylikkäitä lyhtyjä löydät jo Dreamsin valikoimasta. 

Hurjan paljon oli isoja arkkuja, isoja koreja, kaikenlaisia kauniita säilytysratkaisuja. Minäkin otin muutamia valikoimaan, kyllä se käytännöllisyys nykyään nousee vahvasti esiin siinä, mitä kotiin ostetaan. 


t


KESÄ <3 Kukkaset ja bambulyhdyt veivät jo aivan kesäfiiliksiin. Sisällä hallissa kun ei päivän aikana ulos nähnyt ollenkaan, ei tunnelmaa latistanut tuhruinen nollakeli ovien ulkopuolella ;) 

Lyhdytkin ovat tänä kesänä SUURIA. <3 Kyllä minä sitten olen ylpeä Kouvolasta ja kouvolalaisista!! Littlebitdesign edusti upealla messuosastollaan omia tuotteitaan <3 Niin ylpeä olen Annista ja Ulfista, että ottivat ja lähtivät rohkeasti kansainvälistymään suurille messuille <3 Siellä ei moniakaan suomalaisia näkynyt. Mutta tottakai, Kouvola paikalla! 

Niin söpö sienimetsä, että ohi ei voinut mennä nappaamatta kuvaa ;) 
Saatikka, että olisi ohittanut MrPlantin herkkutorin.. Niin herkullisen ja AIDON näköisiä leivoksia ja hedelmiä oli tarjolla, että melkein teki mieli maistaa.. 

Kaikenlainen vihersisustus jatkaa hurjaa suosiotaan viime vuodesta. On todella trendikästä täyttää koti runsain viherkasvein ja mikäli olet kuin minä, eikä viherpeukaloa ole sinulle siunaantunut, voit huoletta hankkia silkki- ja tekokukkia, kyllä ne nykyään niin aidon näköisiä ovat! 

Varsinkin amppelit ja kaikki roikkuvat kasvit ovat tänä keväänä kovassa suosiossa. Myös vanhat retroamppelit köysineen ovat tehneet vahvan paluun! <3 

Dreamsiin olemme jo saaneet ensimmäiset viherkasvit ja kyllä on niin keväisen näköistä heti! 
Vihreys ja vehreys on pop! 
Koska kuvia on vielä vaikka kuinka paljon, on pakko katkaista tässä vaiheessa ja tehdä vielä toinen postaus, muuten tästä tulee romaanin mittainen! 

Toivottavasti inspiroiduit näistä kuvista edes millin verran siitä, millaisen inspiksen minä sain messuilla kulkiessani <3 Kyllä siellä on aina ihana pyörähtää hakemassa uutta virtaa ja ideoita omaan tekemiseen. Tällä puhdilla saatiinkin tänä viikonloppuna tehtyä pienen pientä pintaremonttia myymälässä, siitä lisää myöhemmin ;) 

Kunnon talviset pakkaset tulossa koko maahan, pysykäähän lämpiminä <3 2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania amppeleita ja isoja lyhtyjä! Ei tässä millään malttaisi odottaa keväisempiä kelejä ja aurinkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kevättä rinnassa jo :) Tänään oli niin upea, aurinkoinen päivä, että mielikin oli heti jotekin aivan erilainen ja innostunut! Oih, toivottavasti saisimme superaikaisen kevään..

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3