Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 14. helmikuuta 2017

Tunnelmia Formexista vol.2

Heissan!

Sitä on jo melkein kuukausi vierähtänyt Formexin messuista ja minulla on yhä teille laittamatta loput kuvat, jotka halusin jakaa kanssanne! Niin ne vaan viikot vierii, mutta tässä nämä nyt viimein tulevat :) Hurjasti jäi vielä kuvia tähänkin postaukseen, joten eiköhän lähdetä liikenteeseen! 


Walk On -sarjan tuotteet ovat jo saatavissa myymälästä <3 


Viime syksynä löysin Formexista uuden brändin, joka vei aivan totaalisesti minun sydämeni ja onneksi myös asiakkaat ottivat nämä hyvin vastaan. Ruotsalaisen Majas Cottagen tuotteita ostaessa ei saa pelkästään kauniita koristeita kotiin taikka lahjaksi, vaan tekee samalla hyvää <3 
Jokaisesta tuotteesta menee vähintään 10% lasten syöpätutkimukseen sekä perheille, jotka sairauden kanssa joutuvat elämään. Joissakin tuotteissa %-osuus on jopa 50%! 

Tehdään yhdessä hyvää <3 

A flower does not think of competing to the flower next to it,
it just blooms!  


Majas Cottagen tuotteissa on aivan ihania lausahduksia ja ajatelmia, jotka herättävät tunteita. Tuotteissa on jonkinlaista puhtautta ja oikeanlaista tunnelmaa. 
LOVE THEM!! 

Ensimmäiset kevään tuotteet ovat jo myymälässä, lisää saadaan vielä helmikuun aikana <3 


Enkelit eivät koskaan mene muodista. Aina yhtä ihania, niin monenlaisissa muodoissa. Tottakai tämä on siis minun mielipide, mutta itse en kyllästy milloinkaan erilaisiin enkeleihin. Kuten tämä huikean hieno lasienkeli, voiko olla kauniimpaa?
Kevään tekstiilit ovat yllätys, yllätys, pastellin sävyjä pulloillaan :) 
Heti kun aurinko alkoi näyttäytymään, alkoi värien himo nostaa päätään. Miten ihanaa onkaan talvisen valkoisen ja tummankin sisustuksen jälkeen vaihtaa kotiin raikkaita sävyjä, kuten pehmeän vaaleanpunaista, vaaleat vedensinisen sävyt, turkoosi, minttu.. Ihanaa! 


Amppeleita näkyi paljon myös tekstiilien keskellä. Vihreys on pop!Tottakai piipahdin myös maistelemassa monenmoisia herkkuja Nicolas Vahen osastolla, monenlaisia herkkuja luvassa taas keväällä valikoimiin! 
Tässäpä nämä Formexin kuulumiset :) Elokuussa matkataan jälleen messuilemaan, nyt alkaa myymälässä taas myllerrys, kun kevät uutta saapuu joka viikko ja auringonpaiste ikkunoiden takana antaa uutta energiaa esillepanoihin! 

Muistathan seurata myös Instagramia @sisustusliikedreams , sinne tulee päiviteltyä melkein päivittäin, tänne kun ei meinaa nykyään ehtiä edes kerran viikossa. Mutta jatketaan, omaan tahtiin, ilman suuria paineita :) 

Ihanan aurinkoista viikkoa kaikille <3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3