Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 21. helmikuuta 2017

Kevään mukana saapuu pastellit

Talvista huomenta!

On tämä ollut outo talvi, joka aamu kun verhot avaa, saa arpoa, mikä keli tänään on ;) Lumet tulee ja menee, lämpötila heittelee ihan hurjasti. Eipä siinä, minä olen kyllä ihan tyytyväinen vähälumiseen talveen, ei haittaa ollenkaan. Tänä aamuna näyttää taas valkoiselta ja pikkupakkanen raikastaa ilmaa. Hyvä näin. Vaikkakin, kevättä on jo rinnassa ;) 
Dreamsiinkin alkaa kevät saapua ja on ihanaa saada ympärilleen väriä ja raikkautta! Pastellin sävyt alkavat taas valtaamaan alaa, murrettua roosaa, vaaleansinistä, turkoosia ja jopa ihanan heleää mintunvihreää on nyt tarjolla. Kaikista vahvimpana toki yhä hempeä vaaleanpunainen :) On ollut hauska jutella asiakkaiden kanssa ja kuulla, mitä kaikkia mietteitä ja ajatuksia nämä värit tuovatkaan mieleen erilaisille ihmisille. Toisille se on varma kevään merkki, toiset ovat vannoutuneita valkoisen ja harmaan ystäviä (ja ihmettelevät nyt, miten tuo vaaleanpunainen miellyttääkään silmää..), toisille tulee vahvoja muistoja lapsuudesta (varsinkin mintunvihreä, myös itsellä!). Mutta yhteisenä tekijänä sanottakoon, jokainen tuntuu saavan hymyn huulilleen kevään värien saapuessa. Muistatteko taulun, jonka esittelin syksyllä teille? 
Nyt sain ystäväni Marika Mustasillan tauluja esille myös myymälään! 

Olen niin innoissani! Tulkaahan ihastelemaan, miten henkeäsalpaavia, intuitiivisia tauluja Marika onkaan taiteillut <3 Myymälässä muutama taulu esillä, niitä saa toki myös tilauksesta. 
Lisää kuvia tauluista löydät myös Art by MarikaM Facebook sivuilta. 
Poiketkaahan myymälässä tutustumassa keväisiin uutuuksiin. Joka viikko saapuu nyt uutta tavaraa, joten kannattaa piipahtaa useamminkin ;) 

Aurinkoista viikkoa sinulle!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3