Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 30. tammikuuta 2017

Mikä vuodenaika teillä on?

Heissan! 

Hupsista, sinne se tammikuu meni ja en ehtinyt tänne ollenkaan ;) Päätin kuitenkin, etten asiasta ota itselleni stressiä, niin hurjan kiireinen tammikuu ollut. 

Tammikuussa on Dreamsissä ollut ALE ja on ollut ihanaa saada vähän tyhjennystä, monenlaisia uusia ideoita mielessä, mutta ne vaativat vielä hieman aikaa ja tilaa. 
Myös kotona on tehty tyhjennystä, myyty kirppiksellä tavaraa todella rankalla kädellä, jotta saa taas hyvällä omallatunnolla hankkia uutta ihanaa kevääksi ;) 


Kupliva kuuluu juhlakauteen, niin myös Dreamsissä <3
RM Champagne, Wine & Joy Cooler. 

Tuli käytyä 3 päivän reissussa Tukholman Formex messuilla, taas oli niin hurja määrä inspiraatiota tarjolla, että pieni ihminen meinaa aina vähän hullaantua ;) 

Laittelen lähiaikoina lisää juttua ja kuvia sieltä myös teille nähtäväksi. 


Vielä löytyy hyvinkin talvisia asetelmia kotoa. 

Tämä talvi on ollut jotenkin todella outo. Ainakin täällä Kouvolassa. Kelit muuttuu jokatoinen päivä niin radikaalisti, että ei meinaa pysyä kärryillä, mitä vuodenaikaa oikein eletään. 
Nyt tammikuussa on ollut niin lämmin ja monia jopa keväisen aurinkoisia päiviä, että asiakkaatkin ovat jo kuun alusta odottaneet kevään uutuuksia ja kyselleet niiden perään. 


Uusi vuosi vaihtui siskon kanssa kuplivan merkeissa <3 

Nyt kuitenkin pitäisi olla ns. sydäntalvi. On ollut hauska seurata esimerkiksi Instagramista, kuinka toisilla kuvat ovat jo keväisen raikkaita ja täynnä tulppaaneja, toisilla vielä kynttilänvalo ja talviset koristukset valtaavat kuvakollaasit. 

Tänä aamuna taas vaihteeksi herättiin upeaan, valkoiseen talviaamuun ja oli ihanaa aloittaa vapaapäivä pitkällä kävelylenkillä puhtaan valkoista maisemaa ihaillen. 
Kotona kuitenkin minullakin jo ekat tulppaanit maljakossa, vaikkakin vielä hyvin vaalean sävyiset, 


Tulppaanit muistuttavat tulevasta keväästä <3 

Onko teillä vaikeuksia kodin sisustuksen kanssa, pohtiiko joku muukin ollako talvi vaiko kevät? 
Minulla tuntuu olevan hyvinkin sekoittunutta tällä hetkellä. Havupuut yhä maljakoissa, kynttilät tottakai vielä vahvasti mukana sekä muutenkin hyvin talvista. Toisaalta kuitenkin tahdon jo kevättä, kukkasia, väriä.. Huoh. Odottavan aika on pitkä ;) 

Onneksi myymälään kevättä alkaa saapua tällä viikolla enemmänkin, niin pääsen siellä ainakin fiilistelemään ja nauttimaan :) Kyllä se kevät on täällä ennen kuin huomataankaan ja päivätkin alkavat jo pidentyä. Minä olen näin pimeän aikaan usein tosi väsynyt ja stressaantunut, odotan aurinkoa ja valoisia iltoja kuin kuuta nousevaa! 

Onneksi ei tarvitse enää kauaa odottaa ;) 
Tämä oli nyt tällainen hieman sekava postaus, kun kuukauteen en ole kirjoitellut, enkä tahtonut tästä kuitenkaan kilometrien mittaista. Palailen Formexin kuviin ja tunnelmiin piakkoin! 

Kauniita unia, unelmien kuvia <3 

1 kommentti:

  1. Tämä talvi on kieltämättä ollut aika omituinen säänvaihteluineen! Meillä kotona on jo kuitenkin ihan kevät! Ainoastaan paksut sohvapeitot ja esillä oleva villasukkakori antavat viitteitä kylmän kauden edelleen olevan täällä :P Ensimmäiset narsissitkin kukkivat kauniina ja niin pirteän keltaisena ruokailutilan sivupöydällä <3 Ei tosiaan malttaisi enää odottaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3