Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 26. joulukuuta 2016

It´s the most wonderful time of the year!

Heissan!

Niin se joulu tuli ja meni. Jotenkin hurjan nopeasti. Vai tuntuiko se vain minusta siltä? Tapaninpäivänilta on jo pitkällä ja mietin tässä, miten ihana joulu olikaan jälleen. Koko perhe koolla, hyvää ruokaa, rentoutumista, saunomista, lautapelejä, lisää hyvää ruokaa, elokuvia, ulkoilua, lätkämatsia, taas hyvää ruokaa ;) 
Näitä kaikkia sisälsi nämä 3 ihanaa, kaivattua vapaapäivää kiireisen joulukauden jälkeen. 
Toivottavasti myös sinun joulusi oli kaikkea sitä, mitä toivoitkin <3 

Meillä oltiin oltu todella kilttejä koko vuosi, ainakin lahjojen määrästä päätellen! 
Poika oli jo miltei menettänyt uskonsa joulupukkiin, mutta jännästi se vahvistui jälleen, mitä lähemmäs joulua päästiin <3 Eikai ollut ihan vielä valmis päästämään irti jouluntaiasta. Ja hyvä niin. Kyllä lapsen innostus ja ilo on se joulun paras asia!

Meidän perheen jouluun on aina kuulunut myös lautapelit, jota pelataan myöhään iltaan saakka. Kivaa, yhteistä aikaa, paljon naurua ja hauskoja muistoja. Mitä perinteitä teidän jouluun kuuluu? 

Kaikenkaikkiaan ihana joulu takana, mielessä siintää jo uusi vuosi ja suunnitelmat. 
Mitähän kaikkea kivaa se tuokaan tullessaan?

Dreamsissa alkoi vuoden suurin ALE aika, joten paluu arkeen tapahtuu taas vauhdilla! Toisaalta sielläkin alkaa jo ajatukset olemaan uusissa tuulissa ja nyt täytyy tehdä kunnon tyhjennystä ennen sitä. Joten poiketkaahan edullisille ostoksille mua moikkaamaan! 

Ihanaa loppuvuotta juuri sinulle <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3