Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Ehditään täälläkin nautiskella!

Heissan!

Iikk! Ihan pian on jo joulu :) Minä olen aivan täpinöissäni tulevasta joulusta. Ensimmäinen joulu uudessa kodissa, luoden uusia muistoja, koko perhe yhdessä <3 Aivan mahtavaa! 

Töitä on painettu hullun lailla jo marraskuun alusta, Joulumaailma on saanut aivan upean vastaanoton ja olen kiitollinen jokaisesta kauniista kommentista, joita olen ihanilta asiakkailtani saanut <3 Ne on juuri niitä pieniä asioita, jotka auttaa jaksamaan ja innostaa tekemään upean unelmien Joulumaailman teille myös ensi vuonna! 


Tänään oli jo 3 adventti ja saimme viettää sen kirpakassa pakkassäässä. Kyllä täytyy sanoa, että tämä lumen ja pakkasen tuoma valkeus on jotain niin ihanaa, varsinkin näin joulun alla. 

Kotona tunnelmoitiin tänään pojan kanssa töiden jälkeen joulua, paistettiin muutama joulutorttu, lämmitettiin glögiä ja kirjoiteltiin joulukortteja sukulaisille ja ystäville <3 Kuunneltiin joululauluja (kunnes poika nappas kuulokkeet korville ja huudatti puhelimesta omaa musaansa..hih!) tuntitolkulla ja vähän lisäilin kotiinkin punaista väriä. 


Sain pikkujoululahjaksi upeita joulukortteja suoraan Lontoosta, kiitos Helille! Lene Bjerren kaunista Cherub jouluservettiä löytyy vielä muutama kappale myymälästäkin, tämä on ollut mun yksi lemppareita <3 


Harmony Life kaitaliina on vahvan joulunpunainen, ihana väriläiskä muuten melko rauhallisin sävyin koristellussa kodissa. Huomaan kyllä koko ajan lisäileväni punaista sinne tänne, mitä lähemmäs joulua pääsemme. Löysin viimein myös kadonneet joulutyynyliinat, joten ne taitaa huomenna päästä tuomaan väriä olohuoneeseen! Olen päättänyt tänä vuonna, että joulu tulee stressaamattakin. Huomenna on luultavasti viimeinen vapaa ennen joulua, joten sitä en käytä tekemällä jotain hurjaa joulusiivoa, vaan meinasin lähteä vähän pyörimään jouluostoksille ja tehdä vain pikaisen siivouksen. Siivotaan ennemmin kunnolla sitten, kun korjataan joulua (ja niitä tuhansia havunneulasia..) pois. Silloin on paremmin aikaa semmoiselle ja voi aloittaa uuden vuoden sitten puhtaalla kodilla. Joulun alla on muutakin touhua, eikö niin? 

Joko sinulla on jouluvalmistelut hyvällä mallilla? Lahjat hankittuna? Mikäli olet vielä vaiheessa, niin pyörähdäpä Dreamsin Joulumaailmassa, sieltä löytyy lahjaideoita moneen makuun ja laaja valikoima jouluisia koristeita kotiin <3 Kouvolankadulle siis! 

Ihanaa joulunodotusta, toivottavasti ehdin vielä ennen joulua tänne, mutta jos en, muistakaahan seurailla minua myös Instagramissa @sisustusliikedreams


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3