Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 3. joulukuuta 2016

Bloginaisten pikkujoulut meillä

Pikaiset heipat!

Joulukiireet pitää mut poissa täältä ja se harmittaa tosi paljon! Tänään ehdin viimein hieman surffailla myös muiden blogeissa ja voi miten ihania kuvia löysinkään viime lauantain bloginaisten pikkujouluista, jotka pidettiin täällä meillä <3 

Joten päätin, että jaan ne kaikki teille, voitte sieltä kurkata erilaisia blogeja meidän ringistä, sekä aivan ihania kuvia meidän uudesta kodista! Itse kun niin vähän olen ehtinyt tänne kuvailemaan. 
Kupliva kuuluu aina blogitreffeihin, lasi herkullista kuohuvaa saa aina juhlamielelle. Kauniin ja maukkaan piparkakkujuustokakun meille leipoi Krisse, blogista Arjen Helmiä. 
Salaatin kaveriksi saatiin gluteiinitonta leipää, Marika blogista Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä on haka leipomaan herkkuja kaikenlaisille erikoisruokavalioille! Sekä yksi mun lempparisisustajista ;) 

Kurkkaa myös Helin ihanan aito ja rento blogi Kotoisaa arkea, jossa ei turhia hifistellä vaan eletään todellista elämää <3 Mukana menossa oli myös Katja blogista Sydämellä tehtyä, joka on melkoinen tuunailija ja hänen bloginsa sisältää kaikenlaisia ihania ideoita! Myös hänen kuvat meiltä olivat aivan mahtavia <3 <3 


Käytän nyt häikäilemättä hyväkseni heidän upeita kuvia, koska itse en ole ehtinyt kotia paljonkaan kuvailemaan ;) Mutta suosittelen kurkkaamaan jokaisen linkin taakse ja samalla tutustumaan näiden ihanien naisten blogeihin <3 

Nyt nukkumaan, Dreams avoinna JOKA PÄIVÄ jouluun saakka (paitsi 6.12), joten myös huomenna sunnuntaina saa tulla moikkaamaan :) 1 kommentti:

  1. Kiitos Jessica kun emännöit meidän pikkujoulutreffit jo toista kertaa! <3 Paljon onnea vielä kauniiseen kotiisi ja ihanaa itsenäisyyspäivää! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3