Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 2. tammikuuta 2017

Summa summarum

Unelmientäyteistä Uutta Vuotta!!

Tästä se lähtee. Vuosi 2017. Siitä tulee upea!
Ihan upeasti se ei alkanut, kun viime yönä poika herätti valittaen huonoa oloa ja loppuyö menikin oksennuksia siivotessa :( Mutta elämä on. Täytyy olla onnellinen, että tänään on vapaapäivä ja että kyseessä on kuitenkin nopeasti ohi menevä, ihan perustauti. (poikahan toki osasi manata jo koko tulevan vuoden, kun alkoi näin huonnosti..)

Joulu meni minulla hieman sumussa. Vasta nyt viikonloppuna ihastelin kaunista joulukuusta ja aloin jo tuntea haikeutta, että kohta se täytyy jo viedä ulos. Ennen joulua työrupeama oli melkoinen, kultaiset sarvet päässä (katso kuva..hih!) heiluin myymälässä aamusta iltaan ja olin onnellinen ihanasta kiireestä, jota ikävä kyllä ihan aina ei saa kokea. Viime yön pitkinä tunteina mietiskelin myös mennyttä vuotta, mitä kaikkea se pitikään sisällään. Varmasti moni on tehnyt viime päivinä samoin. 

Vuosi sisälsi melkoisia haasteita, paljon töitä, oppimista, onnistumisia ja epäonnistumisia. Kaikkea, mitä varmasti yrittäjän elämään kuuluukin. Välillä oli aikoja, että tuntui, ettei jaksa, mutta usko tulevasta ja oman unelman vahvuudesta auttoi jaksamaan. Ja hyvä niin. 

Isosti mielessä on myös kiitollisuus. Ilman upeaa ja rakasta lähipiiriäni, ei monikaan asia olisi onnistunut. Ilman ihania ystäviäni ja apureitani, olisin lyyhistynyt työtaakkani alle. Tiedätte ketä olette. KIITOS <3 


Viime vuonna oli myös paljon ihanaa ja uutta, kuten muutto uuteen kotiin <3 Kun tein päätöksen, että vanhasta on pois lähdettävä, tämä uusi kotimme suorastaan saapui elämäämme samana päivänä. Kohtalo tai mikä lie,  mutta uskon, että se oli tarkoitettu <3 

Olemme niin nauttineet ihanasta uudesta kodista, täällä mieli lepää ja huomaan tämän tästä katselevan yhä ihaillen ympärilleni, että tämmöinen helmi me saatiin! Yksi iso kiitollisuuden aihe menneeltä vuodelta on, että ollaan saatu olla hyvinkin terveitä. Pieniä flunssanpoikasia lukuunottamatta koko vuosi meni mainiosti. Poika on kasvanut yhtäkkiä pienoiseksi esiteiniksi, joka varovasti varottelee jo tulevista teinivuosien angsteista ;) Apua! 

Mutta ihanaa, kun on jo niin iso poika, kovasti auttelee minua kotihommissa ja olen niin ylpeä hänestä. Koulunsa hoitaa hyvin ja yhä intohimoisesti harrastaa jalkapalloa. Vaikka mennyt vuosi olikin melkoisen haasteinen sillä saralla, ei se poltetta ole poistanut, onneksi. 


Nämä söpöt Riviera Maisonin paperikuuset on muuten alessa nyt -50%! 

Viime kesänä ei suuria lomia pidelty, viikko vietettiin kivalla liikuntalomalla Varkaudessa. Siitä jäi monia ihania muistoja! Luonnonhelmassa liikkuen sai mielikin levätä. Oi, se oli kyllä ihana viikko!

Muutama päivä sitten varasin meille loman maaliskuulle, täytyy päästä jonnekin pois, jotta osaa kunnolla irtaantua töistä. Minulla kun ne tuppaavat tulevan kotiin mukaan. Lähdetään viikoksi kahdestaan Puerto Ricoon, ei ollakaan niillä seuduilla ennen käyty, kyllä jännittää :) 
Ihana, kun on jotain, mitä odottaa! Viime vuosi oli myös täynnä ihania hetkiä ystävien ja perheen kesken, ne on niitä arjen iloja, jotka antaa potkua ja iloista mieltä. Muutamia pieniä viikonloppureissuja naisten kesken, monia ihania työmatkoja Hollantiin ja Ruotsiin sekä monia uusia ystäviä ja tuttavuuksia. 

Summa summarum : ihana, vaikkakin haastava vuosi takana <3 

Uusi vuosi edessä, ainut lupaukseni tänä vuonna on pitää parempaa huolta itsestäni. Liikkua vähän enemmän, tehdä töitä järkevämmin jolloin jää vähän vapaa-aikaakin ja viettää aikaa mun rakkaan pienen esiteinin kanssa, pian koittaa aika, kun äitin seura ei enää niin kiinnosta <3 

Kiitos teille jokaiselle, jotka matkassa mukanani kuljette <3 Jättäkäähän välillä puumerkkejä kommenttikenttään, ne piristävät joka kerta! 

Ihanaa, unelmientäyteistä vuotta ihan jokaiselle <3 

10 kommenttia:

 1. Taas niin kaunista tekstiä murusein <3 t.äiti

  VastaaPoista
 2. Voin vaan kuvitella millaista on pyörittää yritystä yksinhuoltajana. Onneksi sulla on niin hyvä tukiverkosto! :)

  Onnea uuteen vuoteen, toivotaan siitä oikein hyvää meille kaikille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman tukiverkkoa ei tästä mitään tulisikaan ;) Ihanaa uutta vuotta myös sinulle, ja kaikkea hyvää!

   Poista
 3. Sinä olet mahtava, sitkeä nainen! En osais kuvitella sua töihin mihinkään muualle kuin sun omaan Dreamsiin, ja upeasti handlaat myös yh-mamman duunin. On tosi hienoa, kun sulla on nuo mahtavat ihmiset lähelläsi, tukiverkkosi on paras mahdollinen.

  Ihan mahtavan upeaa uutta vuotta ja paljon jaksamista kaiken keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli kauniista sanoista <3 Läpi harmaan kiven, sillä asenteella mut on varustettu, onneksi ;) Ihanaa vuotta 2017 sinulle ja koko perheellesi myös, toivottavasti pian nähdään <3 Pus!

   Poista
 4. Yhdyn täysin edellisten kommentteihin! :)

  Oikein ihanaa alkanutta vuotta! Ja ai että mikä loma teitä odottaakaan! <3 Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika <3 ja kyllä, lomasta tulee varmasti upea!! 69päivää... Ei meillä lasketa, mutta...
   Ihanaa uutta vuotta teillekin!

   Poista
 5. Hyvää uutta vuotta, toivottelee Dreamsin asiakas. Teille on aina kiva tulla, aina hyvä ja ystävällinen palvelu.
  Ps. Ne pyyhkeet on aivan huippuhyviä.
  T.ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta sinullekin Ritva <3 Kiitos viestistäsi ja kauniista sanoista! Kyllä LuinSpa on valloittanut todella monen sydämen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3