Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Paketointia ja odotusta

Heissan!

Se ois kuulkaas 6 yötä jouluun <3 Vastahan sitä ajateltiin, että kuukauden päästä nautitaan joulusta ja nyt se on jo melkein täällä! Joulukuu menee joka vuosi yhtä nopeaan. Ihanaa aikaa :) 

Tänään vietettiin 4 adventtia pikkupakkasessa. Töissäkin piti piipahtaa, onhan kauppa tosiaan auki joulukuussa 7 päivää viikossa. Sunnuntait sentään niin lyhyitä, että ehtii vähän muutakin joulutouhua, kuten se kaikista tärkein projekti, lahjojen paketointi ;) 

Jokos siellä ollaan päästy paketoinnin makuun? 

Minä nappasin Dreamsistä mukaan ihanaa Kultamurusen lahjapaperia, niin söpöä!! Paikallisuus kunniaaan, sillä nämäkin tuotteet tulevat Valkealasta <3 Tätä paperia voi käyttää myös muulloinkin, mutta sopii aivan ihanasti myös jouluun. 

Myös Kultamurusen kortteja löydät Dreamsistä <3 

Olen tässä jutellut viime aikoina paljon lahjojen hankinnasta ym sekä ystävien että asiakkaiden kanssa. Monille tuntuu nousevan kova stressi lahjoista. Itse olen yleensä kova stressaamaan, kaikesta mahdollisesta, mutta minusta lahjojen ostaminen ja miettiminen rakkaille on aivan ihanaa! 

Itse rakastan antaa lahjoja ja se tuo minulle hurjan hyvän mielen. En tietenkään tarkoita, että ne, jotka ottavat stressin lahjoista, eivät halua niitä antaa. Mutta ei siitä pidä tehdä liian vakavaa :) Ajatus on tärkein ja itselle riittää, kun näkee hymyn lahjansaajan kasvoilla. 
Mikään ei voita sitä tunnetta! 
Nautitaan siis joulusta, lahjoista ja glögistä, perheestä ja joululauluista. Kurkkivista tontuista, jouluvaloista, lasten ilosta ja jännityksestä, odotuksen tunteesta ja joulun tuoksuista. Ihan liian pian se kaikki on taas ohi ja sitten odotellaan melkein vuosi taas, että päästään tähän tunnelmaan takaisin. 

Joten, heitä stressit nurkkaan ja nauti tästä tulevasta jouluviikosta <3 
Jos et keksi lahjaideoita, piipahda Kouvolankadulla Dreamsissä moikkamassa, niin ideoidaan yhdessä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3