Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 21. marraskuuta 2016

Joulun monet sävyt

Moikka! 

Voihan vesisade! Tänään on vihmonut vettä melkeinpä koko päivän. Viimeisetkin lumet ovat sulaneet ja ulkona on taas pilkkopimeää. Yök! Eilen aamulla oli niin ihana herätä, kun maa olikin valkoinen ja maisema valoisa. Tänään taas tällaista. Sitä ehti jo tottua kauniiseen, talviseen säähän, täytyy vain toivoa, että saadaan pian taas valkea maa. Kyllä se tuo joulunodotukseen sen viimeisen silauksen. 


Riviera Maison Paper Christmas Trees sopii luonnollisen sävyn ystäville,
nää on ihkut! Jokos teillä alkaa lapset olemaan malttamattomia joulun odotuksen kanssa? Täällä poika ei malta odottaa, että kalenterin saa kääntää joulukuun puolelle! Hieman tuntuu, että pitäisikö 10-vuotias jo tiputtaa maan pinnalle, mutta toisaalta ei millään haluaisi päästää irti tuosta ihanasta lapsen uskosta <3 
Koti on saanut jouluasun ylleen. On ihanaa, kun saa muuttaa kodin jouluisemmaksi ja koristella hieman reilummin kuin yleensä. Eri huoneissa, erivärisillä teemoilla. Makuuhuoneessa halusin rauhallisempaa tunnelmaa ja luonnollisia sävyjä, olohuoneessa ja ruokailutilassa sitten enemmän hopeaa ja kimallusta. Kun tykkää niin monenlaisista tyyleistä, meinaa olla vaikea päättää, millä teemalla mennään tällä kertaa. Joten ratkaisin ongelman tekemän erilaisia sävyjä eri huoneisiin ;) 
Pieniä ripauksia punaistakin on jo kotiin eksynyt, kyllä se jotenkin vain kuuluu jouluun. Perinteinen joulunpunainen onneksi sopii yhteen niin hopean kuin luonnonsävyjenkin kanssa. 

Tänään on vapaapäivää vietelty kotona touhuillen ja pääsin pitkästä aikaa myös kampaajan penkkiin rentoutumaan, kylläpä on ihana välillä hemmotella myös itseään ;) Huomena uusi viikko alkuun Dreamsin Joulumaailmassa, joko sinä olet piipahtanut Kouvolankadulla noutamassa joulufiilistä itsellesi? Kaikkea ihanaa tarjolla, monenlaisissa sävyissä ;) 
4 kommenttia:

 1. Ihastuttavia joulun tunnelmapaloja!
  Kauniin harmonista!

  Lempeää viikkoa ja lähetän matkalaukullisen aurinkoa myös sinne pimeyteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Susanna <3 Aurinkoa täällä todella kaivattaisiin, toivotaan, että laukku saapuu pian perille ;)

   Poista
 2. Kaunista ♥ Älä suotta toisen lapsenuskoa mene horjuttamaan, menee enää hetki kun kaipaat sitä taas..Meillä se kävi nyt sitten tänä vuonna, tyttö 11.v. kohdalla, ne on niin pieniä hetken ♥ Ihanaa viikon jatkoa, nähdään pian!

  VastaaPoista
 3. Niin kivoja yksityiskohtia! Noi kuuset on vallan sympaattisia!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3