Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hieman jo tontuttaa...

Heissan!

Kaikilla muilla on niin facebookit, instat kuin blogitkin täynnä Halloweenia. Tänä vuonna minä päätin jättää koko juhlan välistä, ihan vain oman jaksamisen kannalta. Tapana kun on, että jos jotain aloittaa, niin sitten täytyy tulla täydellistä ;) Joten, päätin nyt vaan rentoutua nämä vapaat ja nautiskella. Ihan hyvä päätös, tällä kertaa. Ensi vuonna taitaa olla taas juhlien aika ;)

Kävimme eilen illalla siskoni ja Ronin  kanssa Lepolan hautuumaalla viemässä kynttilät isovanhemmille ja kyllä oli upean näköistä, kun melkein joka haudalla loisti kynttilä pimeässä.

Lyhtytalolta tuli nämä ihanat puiset luukkulyhdyt, jotka minun oli heti
pakko kotiuttaa! Löytyy 3 koossa :) 



Dreamsissä ollaan jo aivan joulutunnelmissa, joten hieman täällä kotonakin on alkanut talvi saapua kotiin. Nyt olisi tarkoitus tänään laitella enemmänkin,  Äsken mietin jopa jouluverhojen laittamista, minulla kun ne ovat yksiväriset, kultaiset silkkiverhot, ei siis mitään tonttukuvia vielä ;) Vaikka, voihan se olla, että muutama valkoinen tonttukin nousee jo piiloistaan!






Sorry, pakko oli laittaa vielä muutama kuva Joulumaailmasta, on itse niin innoissaan! Eilen illalla tilasin kasan ihania joululevyjä, jotka sitten Dreamsissä raikaa jouluun saakka ;)

Tänään meillä alkaa taas talvikausi jalkapallossakin, joka meinaa taas kuskaamista, kuskaamista.. Treenit kun ovat siis talven ajan sen verran kaukana Sami Hyypiä areenalla, että sinne ei fillaroidakaan. Mutta sehän tarkoittaa myös sitä, että mun lenkkikausi alkaa taas sielläpäin, tuleepahan käytyä useammin, kun odottavan aika on muuten niin pitkä!

Me saatiin eilen yllätyksenä yövieraitakin, joten nyt täytyy mennä laittaa lapsukaisille aamupalaa <3
Palaillaan taas, koitan saada aktivoitua blogia taas hieman enemmän :) Ihanaa sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

  1. Kivaa sunnuntaita teille myös ja näyttää niin ihanan tunnelmalliselta ja jouluiselta tuo liike ♥ En taida uskaltaa tullakaan sinne piipahtamaan :D Mulla muutenkin kyllä nyt semmonen periaate että kauheesti ei mitään uutta, eihän niille löydöille pakkosaadaheti voi mitään mutta yritän pysyä suht kurissa ;) Kyllä nyt kuitenkin taidan tulla joku päivä kurkkaamaan mitä ihanuuksia sulla ois vaikka joulukuusen oksille ♥ Tavataan pian!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin tontuttaaaaaaaa! Ihan väkisin meinaa jo joulu tulla, vaikka kuinka koitan pitää sitä hetken vielä loitolla :D Ihania kuvia, munkin pitää tulla joku päivä kurkkimaan sinne joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on jo Marraskuu, anna palaa vaan! Olen aina sanonu, että omaa kotia laitetaan VAIN itselle, turha miettiä, onko jo soveliasta. Jos tuntuu siltä, näin kuuluu tehdä <3

      Poista
  3. Munkin joulukausi alkoi eilen. Pikku hiljaa koristelen kotia jouluun ja nautiskelen tunnelmasta. Mun tarkoituksena on tänä vuonna laittaa hyvin hillitty joulu. Saas nähdä onnistuuko ;)

    Käytkö siinä pururadalla Hyypiä areenan kupeessa lenkillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hillitty joulu? Onnea sen yrittämiseen, hihihi ;)
      En ole käyny siellä pururadalla vielä, seikkailen aina missä lie siinä ympäristössä, eilen kävin metsässä kiipeämässä Kuusaanmäkeä ihan siellä sairaalan kupeessa. Mulle tuntemattomia seutuja, niin kovin pitkälle en ole lähtenyt, kun pitää pojan treenien loputtua olla jo paikalla :)

      Poista
  4. Ihania joulujuttuja. On ollut ihana hypistellä kaupoissa kaikkea kivaa ja jouluista, vaikka vielä en ole ostoksille sortunut. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3