Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 23. marraskuuta 2015

Tuiketta pimeisiin iltoihin

Moikka,

tänään olen saanut viettää vapaata ja hoidellut juoksevia asioita. Sainpa viimein talvirenkaatkin alle, vaikkakin yllätyksenä jouduin ostamaan uudet renkaat.. Inhottavia yllättävät menot. Mutta minkäs teet, ei sitä kesäkumeillakaan täällä voi liukastella.
Eilen illalla laittelin töiden jälkeen etupihaa talviasuun, virittelin valoja ja tietenkin kynttilöitä. Tässä muutama kuva eiliseltä :)

Lyhtytalon hopeanharmaa oksakranssi pääsi takaisin paraatipaikalle, minä kyllä tykkään siitä niin. Kuva ei tuo sille oikeutta <3 Vähän tähtinauhaa lisänä, tottakai ;)

Valkoiseen isoon lyhtyyn laitoin SIAn sammalköynnöksen, jotta valot eivät lopahtaisi vain suoraan pohjalle. Jämäkkä köynnös auttaa nostattamaan valoja. Aiemmin olen käyttänyt lyhdyissä vain kynttilöitä, mutta on se ihana, että valoja palaa myös itselle kotiin saapuessa, ennen kuin itse ehtii kynttilöitä sytytellä.
Ihanan tunnelmallista :) Saa nähdä, tuleeko vielä lisää valoja, paljon en ole kotiin ehtinyt panostaa viime aikoina. Takapihalle laitettiin myös pojan kanssa valot, sai oikein naputella nauloja aitaan kiinnitykseksi ja oli niin tohkeissaan, äitin iso mies <3

Tänään sain jo verhojakin silitettyä ja vaihdettua ikkunaan. Niistä sitten myöhemmin lisää :) Ihanaa, unelmientäyteistä viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3