Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Mikä on oikea aika aloittaa joulun odotus?

Moikka!

Kuten viime postauksessa mainitsin, meillä on nyt alkanut talvikausi jalkapallossa, joka tarkoittaa sitä, että kuskailua ja kiirettä on pitänyt. Töissä on painettu pitkää päivää, kun hommaa on ollut alakerran siivoilujen ym. ylimääräisten hommienkin muodossa. Näin ollen taas pari viikkoa vierähtänyt viime kerrasta täällä.

Viimeisen viikon aikana olen paljon keskustellut asiakkaiden kanssa siitä, milloin on oikea hetki aloittaa joulun odotus, koska saa lämmittää ekat glögit ja nostaa tonttuja esiin? Joko voi laittaa niitä jouluvaloja? Entä joululaulut? Aloin tässä sunnuntai aamun rauhallisena hetkenä (poika on turnauksessa Lappeenrannassa koko päivän) miettiä, että miten ihmiset miettiikään niin paljon sitä, mikä on normia ja mikä on yleisesti hyväksyttävää?


Lyhtytalon upeaan, puhtaanvalkoiseen Lumi -lyhtyyn rakastuin
samantien! Jälleen yksi "ihan pakko saada kotiin" -elämys ;)Itse olen vahvasti sitä mieltä, että jokainen laittaa omaa kotiaan, omaa pesäänsä, juuri sellaiseksi kuin haluaa. Olen tästä aiemminkin kirjoitellut, kun olen miettinyt erilaisia trendejä, jne, mutta nyt taas joulun lähestyessä asia on noussut jälleen esiin.
Ihanaa Retro kelloa löytyy Dreamsistä turkoosina, harmaana sekä
kermansävyisenä. Jotenkin hellyyttävä pöytäkello, en voinut vastustaa ;) 


Mikä sitten on oikea aika? Se, kun itsestä siltä tuntuu! Jos alat odottaa joulua jo lokakuussa, niin mikä ihme sinua estää koristelemasta kotiasi? Toisille joulun odotus tulee vasta joulukuussa, mutta sekin on ok. Jokainen omalla tyylillään, omien tuntemusten mukaan. Jokatapauksessa, itsellehän sitä kotia laitetaan.
Dreamsin Joulumaailma aukesi lokakuun lopussa, jolloin minullakin alkaa joulunaika, toki se on kaupan alalla aloitettava ajoissa. Mutta hiljalleen alkaa joulu hiipiä myös kotiin ja naapureiden kauniit pihavalot piristävät joka ilta, kun pimeällä kotiin saapuu, jospa pian saisi ne omallekin pihalle laitettua ;)

Etsitään tästä pimeästä ajasta kaikki pienetkin valon pilkahdukset ja elämän nautinnot, kynttilöin ja lämpimin juomin, jokainen itselleen sopivalla tavalla <3

2 kommenttia:

  1. Täällä ainakin on tuikkinut jo parin viikon ajan ihanasti <3 t.äippä

    VastaaPoista
  2. Onpa söötti kello! :) Täällä jouluttaa jo kovasti enkä ole pidätellyt itseäni, koska heti joulupyhien jälkeen kuitenkin siivoan kaikki joulujutut pois.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3