Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 27. lokakuuta 2015

Joulumaailma on avattu!

Jingle bells...

Täällä on alkanut nyt joulunodotus jo oikein kunnolla :) Sisustusliike Dreamsin perinteinen Joulumaailma avasi tänään ovensa asiakkaille, koko viikonloppu on painettu hommia muuntaen myymälää jouluisen ihmemaan asuun. Ai että, tämä aika vuodesta on niiiiin ihanaa!


Lauantaina piti ostaa ensimmäinen joululehti, ihan vaan,
jotta pääsi tunnelmaan <3 


Joka vuosi loka-marraskuun vaihteessa Dreams muuntautuu jokaisen jouluihmisen unelma-aitaksi, täynnä toinen toistaan ihanampia joulukoristeita sekä tietenkin upeita lahjoja pukinkonttiin! Joululaulut soivat, ilmassa on glögin ja suklaan tuoksua.. Hmmm... Enää pari kuukautta h-hetkeen <3

Siitä se lähti, mun ihanan apulaisen kanssa <3 Toisten mielestä ei vielä voi puhua Joulusta. Itse olen vahvasti sitä mieltä, että nyt kun vuoden pimein aika on edessä, kaikenlainen valo ja piristys kaamoksen keskelle on enemmän kuin tervetullutta! Jokainen saa odottaa Joulua täysin omalla tavallaan, meillä se alkaa jo hiljalleen tässä vaiheessa.
Bling bling.. ;) Upeita kuusenkoristeita löytyy joka makuun!  


Dreamsin sivuilla Facebookissa laitoinkin gallupin muodossa arvonnan käyntiin, käykäähän osallistumassa, niin voitte voittaa ihanan RM palkinnon! Milloin teillä aloitetaan joulunodotus? Koska ensimmäiset koristeet nostetaan esille ja joko valot on viritetty?
Me aloitettiin pojan kanssa jo glögikausi viikonloppuna, kaveriksi tottakai piti paistaa myös ensimmäiset joulutortut <3 Kylläpä oli taas pitkästä aikaa maukkaita!

2 kommenttia:

  1. Iiks, miten ihanan näköistä! Pitää pistäytyä ihastelemaan ihan livenä noita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Marika! Niin paljon ihanaa ja uutta talo täynnä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3