Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Unelmia toteuttamassa 1

Heissan!

Muutama viikko sitten olimme pojan kanssa Espanjassa, toteuttamassa hänen suurta unelmaansa <3 Koko vuoden pojan kanssa yhdessä pistettiin rahaa sivuun ja myytiin meille turhia tavaroita kirppiksellä. Hän itse keräsi ja säästi ison osan oman matkan hinnasta, olen todella ylpeä siitä tavasta, jolla hän keskittyi tavoitteeseensa.

Niinpä saimme järjestettyä minulle viikon loman ja liput Real Madridin peliin, pojan idolia, Cristiano Ronaldoa katsomaan. Jännitys ennen matkaa oli käsinkosketeltavaa..
Itse olin jonkinlaisen vatsaflunssan kourissa koko matkan, mutta onneksi silti saimme aivan ikimuistoisia päiviä viettää yhdessä Madridissa. Kävimme CityTour bussilla kiertelemässä ja katselemassa nähtävyyksiä, shoppailtiin Real Madrid kaupoissa ja kävimme tutustumassa mm. kuninkaan linnaan.
Real Madridin stadionilla, Santiago Bernabeulla, oli myös mahdollista päästä kierrokselle tutustumaan stadioniin ja joukkueen museoon. Se oli huikea kokemus! Upeasti toteutettu, ehdottomasti rahansa väärti, vietimme siellä muutaman tunnin tutkien tarkkaan jokaisen kolkan :) Suurimpina kohokohtina oli tietenkin pelaajien pukuhuoneeseen pääsy, kentälle nousu sekä Champions Liigan pokaaliin koskeminen ;)


Real Cafeessa oli hyvät maisemat ;) 


Se suurin unelma <3 

Real Madridin ääniä ;) 

Tottakai suurin kohokohta oli, kun lauantaina oli itse pelipäivä ja saavuimme ajoissa stadionin nurkille. Iloisia, intoa täynnä olevia ihmisiä oli kaikkialla, mutta ei sellaista tungosta, jota hieman jännitin. Osuimme oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, kun näimme ihan lähietäisyydeltä myös Real Madridin bussin saapumisen, hevosten saattelemana. Poika näki idolinsa bussissa ehkä 5m päässä ja oli taivaissa ;)Peli oli huikea kokemus, jo pelkästään meidän paikkojen takia.. Korkeanpaikan kammoisena jouduin nielemään pelkoni ja kipuamaan aivan järkyttävän korkealla sijaitseville paikoillemme. Poika nautti, se on tärkeintä. Meteli stadionilla oli huumaava, mutta kaikinpuolin iloinen ja kannustava. 

Voi sitä rakkaan intoa ja iloa, joka silmistä paistoi, se sai kaiken olemaan matkan arvoista <3 Tämän tulemme muistamaan varmasti lopun ikäämme.

Nyt tulee niin pitkää postausta, että täytyy jatkaa toisella kertaa, tai kukaan jaksa lukea näitä :) Heh! Vuorossa hieman kotihommia, kun kerrankin on vapaa ilman turhia touhotuksia. Jospa siivoaisi jo nuo kesäsandaalit kaappiin eteisestä ;)

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanhan tässä mamman silmät kostui tätä lukiessa <3 ihana postaus <3

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni fani ja ehkä vielä ihanampi sen äiti, joka toteutti lapsen unelman <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos 😊 Yhdessä me se toteutettiin pojan kanssa ❤ Unelmat ovat tehty toteutettavaksi, olen vahvasti sitä mieltä 😉

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3