Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 19. lokakuuta 2015

Paikallisuus kunniaan!

Ihania uutisia Kouvolasta!

Oletteko jo käyneet tutustumassa tunnelmalliseen Kahvilaputiikki Papulaariin? Mikäli ette, suosittelen lämpimästi <3 

Muutama viikko sitten avattiin ihan Dreamsin kulmille aivan ihana pieni kahvila, jonka yrittäjien mottona on tuoda ilonpilkahduksia Kouvolaan ja maukasta, lähellä tuotettua laatukahvia :) Kun astut sisään pieneen kahvilaan, kiireen tuntu jää selkeästi oven ulkopuolelle ja sisällä vallitsee jonkinlainen jopa seesteinen tunnelma. Ihanat, sekalaiset  kahvikupit tuovat hymyn huulille,
muistoja mummolasta <3 


Kouvola Kahvi valmistetaan lahtelaisessa pienpaahtimossa, vain yhdestä pavusta (brasilialainen Yellow Bourbon), kyseessä ei siis ole mikään sekoitus, kuten "markettikahveissa". Kahvi on eettisesti tuotettua, eli viljelijöiden lapsille on oma koulu, sekä huolehtivat myös alkuperäisen kasvuston pysymisestä istutuksin, jne. Tuote on tottakai myös luomua. Papulaarin yrittäjät, Tiia ja Kimmo Kero, jauhavat itse kahvin ja pussittavat sitä mukaa myyntiin, aina tuoreena.

Sekä Kouvola Kahvia, että muita pienpaahtimoiden tuotteita saat ostettua kotiinkin nautittavaksi, mikäli et ehdi nauttimaan kupillista paikan päällä. Tarjolla myös erilaisia, erikoisia suklaalevyjä, jotka sopivat mainiosti kahvin kaveriksi. Ainakin tällaiselle chocoholicille tämä on täydellinen palvelu! ;)
Valitsetko espresson vai kenties pikkasen kahvin? Normikahvi tarjoillaan pikkuisesta kahvipannusta, joten siitä riittää ainakin 2 kupilliseen kuumaa, pikkanen kahvi on yksi kupillinen :)
Aivan mahtavaa, että olemme saaneet Kouvolaan jälleen uuden yrittäjän ja juuri tällaista me kaivataan! Pieniä, erikoisia liikkeitä ja putiikkeja. Nyt kaikki kokeilemaan Kahvilaputiikki Papulaarin palveluja, osoitteeseen Kouvolankatu 14.

Muistattehan, että vain käyttämällä näitä keskustan upeita palveluja, voidaan varmistaa niiden säilyminen :) :)

6 kommenttia:

 1. Harmi kun ei juo kahvia mutta kyllä tuolla siltikin täytyy näin hyvän mainoksen jälkeen käydä edes ovelta kurkkaamassa :) Ja sieltähän voipi tietty saada lahjoja vaikka pukinkonttiin kahvin muodossa ♥ Ihanaa uutta reipasta viikkoa sinulle, sulla varmaan joulutohinat siellä käynnissä, täytyy piipahtaa joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että sieltä saa myös teetä :) Kannattaa poiketa! Kyllä, joulutohinat kovassa vauhdissa, joulumaailmaa valmistellaan ja nyt jo liike aivan täynnä kaikkea uutta ja ihanaa! Tulehan pyörähtämään :)

   Poista
 2. Löytyipäs täältä ihana uusi blogi lukulistalle , täytyy jäädä ehdottomasti lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa lukijaksi Johanna ja kiitos kauniista sanoistasi! Tällä hetkellä on postaustahti hieman hidasta, kun pitelee niin kiirettä töissä, mutta kyllä täällä aina pari kertaa kuukaudessa jotain kuuluu :) Toivottavasti viihdyt mukana!

   Poista
 3. Testattu on ja hyvää oli :) Tosiaan ihanaa saada tämmöisiä pieniä uusia ja viehättäviä paikkoja tänne Kouvolaan. Pienet kivijalkayritykset antavat kaupungille sen omaleimaisen ilmeen, jota ei synny joka kaupungista löytyvien ketjuliikkeiden voimin. Menestystä heille ja sinulle Jessica!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä paljon myös sinulle uuden haasteen edessä :) Se on totta, keskusta elää pienten erikoisliikkeiden voimalla, toivotaan, että ihmiset ymmärtävät ja muistavat myös käyttää näitä palveluita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3