Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 25. syyskuuta 2015

Heräilyä hiljaiselosta...

Moikkasta!

Näin pitkää väliä ei kai olekaan koskaan ollut postauksissa, tai ainakaan pitkään aikaan. Ihan hullua, miten päivät, viikot ja melkeinpä kuukaudetkin vain suhisee ohi, aina ollaan kiireessä ja kaikki kesken. Vai onko tämä nyt niitä kuuluisia ruuhkavuosia?? Niin se kai vaan menee, joskus mennään näin. Onko teillä muilla samoja ongelmia?

Nettikaupan pyöritys on syönyt todella suuren osan mun ajasta viimeisen vuoden ajan, eikä helpotusta tunnu olevan näkyvissä. Jatkuvaa päivitystä, tuotteiden lisäilyä, kuvailua, kampanjoita, jne. Tulostakin ne onneksi alkaa hiljallee tuomaan, mutta kyllä olisi mahtavaa saada palkata joku hoitamaan nimenomaan nettikaupan puoli, jotta saisin itse enemmän aikaa rakkaalle myymälälle <3 Joku päivä vielä :)

Pojan kanssa ehdittiin pitää lomakin tässä, mutta siitä teen ihan oman postauksen pian. Lupaan sen. Kotona on pieniä uusia juttuja, muttei mitään suurta, ehkä siitäkin syystä on kirjoittelu ollut vähäistä, kun ei ole kotona oikein ole mitään tapahtunut.


Mun yx lemppareista, RM Diner Napkin Holder <3 Koko kesän oli takapihalla,
nyt siirtynyt jo sisätiloihin, mutta ihanan kätevä ja ennenkaikkea kaunis! Kaikki hyödynnetään, RM kuormassa oli mennyt rikki lasihurrikaanit
 noiden nahkapussukoiden sisältä, mutta toin ne kotiin ja nyt säilövät keittiössä
kyniä sekä vitamiineja :) Ihanat!


Tai minusta aina itsestä siltä tuntuu, kun pienet tavaroiden pyöritykset jotenkin kuuluu jo elämään, että ei niistä osaa edes kirjotella. Ihania uusia RM juttuja on ilmestynyt keittiöön, niinkuin vähän muuallekin kotiin. Keittiössä vaihdoin taas mikron takaisin alas pöydälle, vaikka viekin siinä laskutilaa, niin on se pojalle helpompi päivällä lämmittää ruokaa, kun olen töissä. Toisaalta, tuonne mikrolle tarkoitettuun syvennykseen mahtuu yllättävän paljon tavaraa, jotka ei näytä sekaiselta, kun eivät ole näkyvissä koko ajan. Tykkään.

Yritän palailla pian lomakuvien kanssa, toteutettiin pojan yksi suurin unelma <3
Nyt ihanaa viikonloppua kaikille ja pieni mainos; nettikaupassa syyskuun loppuun ilmainen kuljetus kaikkiin yli 50€ tilauksiin ;) www.shopdreams.net 

 

4 kommenttia:

 1. Sitten kun sulla on varaa palkata joku hoitamaan nettikauppaa, niin tää ilmoittautuu halukkaaksi siihen hommaan!!! =)

  Nätiltä näyttää toi keittiön nurkkaus, ja ai niin, nytkös teillä oli se reissu mistä oli kesän tapaamisessakin muistaakseni puhetta??! Oijoi, oli varmaan kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt se reissu oli, aivan mahtava! Nettikauppa vaatisi 1 täysipäiväisen työntekijän, mutta siihen ei vielä vähään aikaan ole mahdollisuuksia.. :)

   Poista
 2. Ihanat nahkapussukat! :)
  Toivottavasti reissun jälkeinen arkeen paluu on leppoisa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? Ne myytiin loppuun melko heti, mutta tosiaan nämä 2 saapui rikkinäisenä, niin kotiinhan mä ne pelastin heti ;) Sisällä olleet lasihurrikaanit oli kuljetuksessa hajonneet ja vaihdoin sinne vaan toiset purnukat, aivan ihania!

   Lomalta paluu on aina kiireistä aikaa, mutta hiljalleen alkaa tasaantua, kiitos :) Pian nähdään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3