Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 15. lokakuuta 2015

Unelmia toteuttamassa 2

Heissan taasen!

Oletteko huomanneet, kuinka upea syksy meillä tänä vuonna on? Minä jaksan ihmetellä tätä auringon määrää, jota toki toivottiin jo kesällä, mutta todella kaunis ja täydellinen on syksy tällä kertaa ollut :) :)

Vielä pieni paluu ihanaan Madridiin, jossa pojan kanssa kävimme hänen unelmiaan toteuttamassa. Edellisessä postauksessa kerroin pelkästään Real Madridin osuudesta matkaamme, mutta nähtiinhän me paljon muutakin!Toinen toistaan upeampia vanhoja rakennuksia ja oi niitä patsaita, niitä
oli joka paikassa <3 


Oli todella hauska tutustua ekana päivänä kaupunkiin CityTour bussin kyydissä, uskomattoman hyvin jäi mieleen välimatkat ja sai hieman kuvaa, mitä kaikkea sieltä löytyikään. Ensimmäisenä päivänä mun olotila oli kaikista pahin, joten siinäkin mielessä se sopi mainiosti vain istuskella bussin kyydissä :)Uutta ja vanhaa vierekkäin, sulassa sovussa ;) 


Hotelli meillä ei oikein osunut nappiin, palvelu oli todella ala-arvoista ja vaikka varjossa oli 35astetta, oli heidän mielestä jo talvi ja uima-allas suljettu :( Se oli pojalle iso kolaus, mutta onneksi olin tajunnut pakata jalkapallon ja nappikset mukaan! Hotellin piha-alueella oleva nurmikko sai kovaa kyytiä viikon aikana ;) Roni tutustui tanskalaiseen poikaan, joka oli myös äitinsä kanssa jalkapallomatkalla ja heidän välilleen syntyi ihana ystävyys, vaikkei yhteistä kieltä ollutkaan :) Muuta kuin jalkapallo!

Tuttu pallon paukutus kuului myös hotellihuoneeseen <3 Kävimme tutustumassa myös toisen paikallisen jalkapallojoukkueen, Atletico Madridin stadioniin ja kävimme myös siellä kierroksella. Melkoisen eri kaliiperia kuin Realin kenttä, mutta rahalla saa ja mopolla pääsee, vai miten se meni ;)Koska uima-altaalla ei tosiaan päiviä vietelty, niin joka päivä lähdimme metrolla jonnekin päin Madridia kiertelemään. Ihania paikkoja löytyikin monia ja päivät kuluivat vauhdilla. Viimeisenä päivänä kävimme tutustumassa Palacio de Real Madridiin, eli kuninkaan linnaan. Se oli kyllä huikea kokemus myös, harmi ettei siellä saanut ottaa kuvia. Oli mulla kyllä reipas matkakaveri, kun jaksoi äitin kanssa kierrellä hymyssäsuin <3 <3

Kuninkaanlinnan sisäpihalla.

Aulassa sai vielä ottaa kuvia, joten muutama otos linnasta löytyy. 

Minä jaksoin ihailla linnan kattomaalauksia.. <3 


Kyllä me sen verran hulluja ollaan, että silti molemmat odottivat innolla kotiin pääsyä ja minä töihin takaisin sukeltamista ;) Hih!
Ihana loma takana, akut ladattu tiiviiseen joulukauteen, näillä jaksaa taas pitkälle!

Lisää aurinkoisia syyspäiviä toivotellen <3


1 kommentti:

  1. Te ootte kyllä mainio matkailupari :) Tosi sääli kyllä, että noin hieno uima-allas jäi hyödyntämättä! Kurjaa toimintaa hotellilta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3