Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kuormalavoista apupöytä

Moikkis taas!

Nyt kuvia jo aiemmin mainitsemastani apupöydästä, jonka tuunasin grillin viereen. Meillä on tapana grillata aina useampaa lajia ja paljon (aina jää ruokaa yli, milloinkohan oppii..), joka on osoittautunut haasteelliseksi, koska terassillani ei ole minkäänlaista laskutilaa. No, nytpä on!


Otin töistä pari pientä kuormalavaa, jotka on noin puolet normilavan koosta, maalasin ne valkoiseksi ja siirsin parin laudan paikkaa saadakseni aikaiseksi hyllyt. Eli lavojen omista laudoista tein myös hyllyt. Sitten vaan ruuveilla toisiinsa kiinni, ja 7€ puulevy Robin Hoodista pöytätasoksi, valmista tuli!Helppoa kuin mikä, matkaa hidasti vain tämän kesän todellinen vitsaus, eli jokapäiväiset sateet... Maalaaminen ei oikein tänä vuonna ole ollut helppoa ja kuinka ollakaan, minullahan näitä maalaushommia on riittänyt ;)


Pientä viilausta vielä varmasti käytön myötä tulee, koukkua taikka naulaa, tekisi toisaalta mieli joku tekstikin tuohon maalata. Mutta saapi nähdä :) Nyt se ainakin on siinä, apurina grillaukseen. Ei kummoinen, mutta olen tyytyväinen.

13 kommenttia:

 1. Sä oot niin hyvä tuunailemaan kaikkea! Tasosta tuli just hyvä ja ajaa varmasti asiansa apupöytänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, harvoin nykyään tulee tuunailtua ja onhan nää sellaisia väkerryksiä ;) Mutta on siinä ihana fiilis, kun saa jotain käsillä aikaiseksi! Kiitos Marika <3

   Poista
 2. Wau; toi on kyllä hyvä! Hyllyt on hienot. Oot kyllä kätevä käsistäs. Oon kade. Mä en ois osannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! Alahylly jäi ilman lautoja, kun tahdoin noi samanlaiset korit niihin ja ei ois mahtunu muuten. Mutta mitäp sillä pohjalaudalla tekee, kun kori on se "hylly" tossa ;) Sulla onkin siellä kotona se oma tuunaaja, ole onnellinen siitä <3

   Poista
 3. Sä oot kyllä niin kekseliäs ja näppärä!! Toi on tosi kiva. Ja noi rottinkikorit siinä... ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heli :) Jostain netistä tämänkin idean näin, varmaan jostain blogista aikanaan. Korit on rottinkiset aterinlaatikot, joista toisesta revin irti ne lokero-osat, niin sain samanlaisen isomman korin. Dreamsissä nämäkin, enää valkoisia jäljellä poistoissa.

   Poista
 4. Kivalta näyttää, kyllä nyt kelpaa grillailla :) -Riitta H

  VastaaPoista
 5. Hitsit kun kiva idea, mulle kans tommone ;) Vois ottaa vaikka sisälle apupöydäksi!! hmmmm...Nyt pitäs kyllä ekaks toteuttaa muutama muu alussa oleva idea :D Mukavaa viikonlopun jatkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Juu, ideoita riittää, kun vaan ehtis toteuttaa ;) Mutta sopii tosiaan sisällekin apupöydäksi, meinasin tuotakin siirrellä tarpeen mukaan, esim. terassinpöydän jatkeeksi, jos vaikka loppuu tila kesken :) Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 6. Kylläpä onkin hieno! Jotakin tommosta yritin juurikin miehelle selittää, että makuuhuoneeseen tarvitaan kapeeta hyllyä/tasoo ja saiskois kuormalavoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No nyt voit näyttää kuvan kanssa, mitä oot aatellut. Helppokin on toteuttaa!

   Poista
 7. Siitä tuli aivan ihana <3 Tuohon on kiva laitella kaikkea esille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3