Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Pikkuruinen huone

Heissan!

Täällä aletaan olla jo lomatunnelmissa ja mikäs sen ihanampaa, kun saa viikon vain olla ja nauttia vapaasta :) Sen pidempää ei kesälomaa tämä yrittäjä pidä, mutta ihanaa, että sain edes tämän järjestettyä. Lomafiilis toi tullessaan jo eilen kauhean siivous ja sisustusvimman, energiaa alkaa olemaan jo ennen lomaa, kun niin innoissaan sitä odottaa :)

Ajattelin esitellä teille meidän talon pienimmän huoneen, nimittäin eteisen. Se on niin kompakti kokonaisuus, että sinne ei paljonkaan mahdu, mutta pikkuisen olen sitäkin saanut sisusteltua viime aikoina :)

Ostin jo aikoja sitten Kouvolan toisesta ihanasta sisustusliikkeestä, Casamista, nuo vanhasta puusta tehdyt kirjaimet, joihin rakastuin ihan päätä pahkaa! Eikö olekin ihanat? Pitkään pyörivät ja etsivät paikkaa, sitten asettuivat eteiseen ilmoittamaan tulijalle, keitä kyseisessä kodissa asuukaan :) Kirjaimet eivät siis viittaa Dallasin JR:ään, heh!


Taulu on Dreamsistä, sopii minulle kuin nakutettu. <3

Talvella laatikot ovat toisinpäin ja niissä lukee Pipot/Hanskat, mutta näin kesällä säilötään sateenvarjoja, pepunalusia, maalivahdinhanskoja, jne. tarpeellista, ainakin tänä kesänä ovat olleet kovassa käytössä! Riviera Maisonin Beach House Hook sopii kokonsa vuoksi mainiosti pyöräilykypärälle ja lippikselle, eivät pyöri siten pitkin lattioita (kuten aiemmin..). Nämä koukut ovat muuten tarjouksessa Dreamsissä nyt -50% ;) Vinkki!


Todella pikkuruiseen huoneeseen tuo hieman avaruutta Riviera Maisonin rottinkinen ihana peili, siitä voi samalla ulos lähtiessä vielä pikaisesti kurkata, että kaikki on hyvin ;) Rottinki alkaa valtaamaan alaa meillä muutenkin, tuo hieman särmää muuten aika valkoiseen sisustukseen. Love it!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3